2014. március 20., csütörtök

Motoros sátor

Szeretnél úgy megszállni a motoros túra során, hogy gyakorlatilag együtt töltsd az éjszakát is hű társaddal? Fizikai ellentmondásnak tűnik a fenti igény, de a sátrak esetében annyiból igaz, hogy a prémiumkategóriában igenis. Ne felejtsd el megnézni, hogy a kiválasztott sátor mennyire áll ellen az esőnek!


Motorosnak és motorjának tervezett sátor. A természetben is otthon!

Ha valaki a hosszú túra során motorjával szívesen letér a hagyományos útvonalról vagy kempingezni szeretne, akkor annak ez a sátor . Tartozékok és alkatrészek . Túrabakancs, sátor , túracipő, hátizsák, hálózsák, túrabolt Budapest. Redverz motoros sátor kalandtúrázóknak. A kalandos nappali útvonalaknál már csak a kalandos éjszakai szállások tudnak . Fedezd fel a nap ajánlatait, akcióit!


Gyors szállítás, kedvező árak!

Ideális választás gyalogos kirándulók, kerékpárosok, motorosok számára. Két személyes, mégis könnyű mindössze kg súlyú és kis helyen (35xcm) elfér. A lényeg az alább bemutatott ponyvázást imitáló, egyszemélyes sátor ára 6svájci frank. Mai árfolyamon számolva 186.


Milyen motorral megyünk, mennyi tárolóeszközt, és hogyan. A hálózsák, sőt még a derékalj és sátor is idekerülhet, ha van még hely. WECHSEL TRAVEL LINE SZEMÉLYES SÁTOR. Egyszemélyes túrasátor, ideális választás motoros vagy kerékpár túrákra, esetleg. A belső sátorban , valamint az előtérben is van bőven hely hátizsákunk, . A tapasztalt motoros táborozók leginkább könnyű dolgokat pakolnak, és a poggyászok.


A sátor nagyságát szabd az igényeidhez – még akkor is, ha egyedül . Hangulatos kemping az Adria partján, ahol lehetőség van lakókocsi- vagy sátorhely és mobilház-bérlésre is. Motorokkal a sátor mellett lehet parkolni. HIDE Kedvenc Üzenet írása. Pavilonok, pergolák - Új és használt termékek széles .

MX motoros pavilon 3x3m. Kerti pavilon, kerti sátor. Lehet valaki kezdő túrázó, vagy tapasztalatokkal megáldott régi motoros , mégis.


Szerintem egy motoros szempontjából még a sátor összecsomagolt mérete is . Az R, azaz „Rail“ felszereltségi opció, ill. KE-R- sátor kifejezetten vágányépítési alkalmazásra készül. A felépítményi hegesztőszolgálat munkacsapata . Turisztikai közelében táborban nyaralni.


Hivatalosan licenszelt termék a Volkswagen sátor , amely nem csak úgy néz ki, mint az első haszonjármű, de pontosan akkor is. Sátrak , szőnyegek, Kiegészítők, kellék, MOTOR , Motocross, enduro, off-road ruházati termékek, kiegészítők, alkatrészek forgalmazása. Eléggé motorőrültnek érzed magad ahhoz, hogy kedvenc géped mindentől megóvd egy hosszabb túra során? A megoldás, az egy, illetve két személy részére .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések