2014. március 31., hétfő

Police hu veszprém megye balesetek

Police hu veszprém megye balesetek

Baleset miatt le van zárva a Weiss Manfréd út Csepelen. Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság. A rendőrök befejezték a . Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság. Halálos közlekedési baleset Debrecenben. Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság.


A kilépő személyforgalomban alakult ki torlódás. A Bőcsön történt közúti. Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság. A baleset során az autó és az utánfutó is megsérült.


Pest Megyei Rendőr-főkapitányság. Egy autós lesodródott az útról és egy jelzőtáblának ütközött. A vezető életét vesztette, utasa megsérült. Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság. Külső Szilágyi út és a Megyeri út . Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság.


Police hu veszprém megye balesetek

Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság. Járási Közbiztonsági Egyeztető Fórum Várpalotán. A helyi polgármesteri hivatal tanácsterme . Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság. A nagyvenyimi vasúti kereszteződésben egy éves baracsi férfi vesztette életét. Kilenc közlekedési baleset , négy őrizetbe vétel.


Balesetet okozott, majd megállás nélkül továbbhajtott a pápai férfi. Rablás történt Pécs keleti városrészében, egy sánta férfit keresnek. Sok közlekedési baleset történt kedden Békésben. Négy balesetben négyen sérültek meg a megye útjain.


Lázár Levente megyei rendőrségi sajtóreferens. Baleset : Kigyulladt egy faház Törtelen, Szivárgott a szén-monoxid Gyálon, Három év nyolc hónapra ítélték a két rendőr halálát okozó autóst, Kenderesit nem . Ahogy korábban beszámoltunk róla, szerda délelőtt súlyos baleset történt a 84-es úton, Zsédeny közelében. Meghalt egy vaddal ütköző motoros. Az elmúlt órában Nógrád megye közútjain további két anyagi káros baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök. Karambol (ma is) Eplénynél - HALÁLOS BALESET A 82-ES SZÁMÚ FŐÚTON.


Tapolca Város Rendőrkapitányságának információs oldala. Hetente friss bűnügyi hírekkel, információkkal. Corvin-csomópontnál Csepelen csütörtök hajnalban, a baleset miatt. Budapesti Rendőr-főkapitányság a police.


Police hu veszprém megye balesetek

Súlyos baleset történt hétfő reggel Biharkeresztes és Mezőpeterd között,.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések