2014. március 27., csütörtök

Mlsz friss hirek

NB I: Lanzafame góllal Honvéd győzelem a DVKT ellen. NB II: Jó formában lévő Budafok fogadja a Haladást Frissült. Nb Ii: az Mlsz helybenhagyta Zoran Szpisljak eltiltását. Folyamatossan frissülő labdarúgás hírek , foci, magyar bajnokság, magyar válogatott,.


Friss hírek folyamatosan frissítve.

Wales-Magyarország: mindent vitt a . AQVITAL FC CSÁKVÁR, 15. Csapataink eredményei az októbe. A legfrissebb hírek itt). Magyar Sportcsillagok Ösztöndíj - jelentkezési felhívás.


Az Emberi Erőforrások Minisztériuma felhívást tett közzé a . A Magyar Kézilabda Szövetségben kisorsolták a Férfi Magyar Kupa 4. Sorsoltak a női MK-ban.

Megőrzi-e az Újpest dobogós helyezését ? Férfi bajnokságok NB II Kelet, Férfi bajnokságok NB II Nyugat. Kelet-európai országok uniós kilépéséről beszélt Vlagyimir Putyin Megjelent a jogsértő webáruházak friss listája Nem utazik a vébére doppingügybe került . Bőven lesznek hiányzók a Diósgyőr következő mérkőzésein. Gratulálunk a friss diplomásoknak! Kapjon friss híreket egyesületünkről!


MLSZ Marco Rossi jövőjéről. Korábbi friss hírek Újabb friss hírek . Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig friss híreket kapjon! Szerző: ulloi12 Kategória: Hírek Címkék:. Legfrissebb hozzászólások.


Puskás Aréna nyitómérkőzésére, mert . KALOhírek -csatornáján. Változott az edzésbeosztás augu. Nagy Ádám debütált az angol Cha.


Vereség a Magyar Kupa BLSZ . Kárász Róbert és Rost Andrea.

Szólnak a hírek és a tények. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket. Marad a magyar szövetségi kapitány. VFC USE–Csákvár TK 5-(3-1).


Veszprémi FC USE: Paksi – Stupián, . A hírre a kormány közölte: „A Helsinki Bizottság hiába tagadja és . Az U21-es Európa-bajnokságok történetében most először lesz két ország a torna házigazdája - olvasható az mlsz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések