2014. március 26., szerda

Akkumulátor átvételi árak alcufer

Részletes ajánlatért keresse. Begyűjtési területünk főleg ipari üzemek színesfém hulladéka , de lakossági és kereskedő vállalkozásoktól is vásárolunk . Veszélyes hulladékok kezelése, -szállítása. Komplex hulladékkezelés és szaktanácsadás. Roncsautó átvétel , autóbontás. Elektromos és elektronikai hulladékok . Színesfém, vas, papír, műanyag hulladék felvásárlás, leadás.


Akkumulátor átvételi árak alcufer

Országszerte telephely kedvező feltételekkel. Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatás jogát fenntartjuk! Alumínium nyúzott kábel, 380. Horganylemez, kátrány – és vasmentes, 300. Készpénzes, lakossági hulladék felvásárlási árak.


Tonna fölötti réz beszállítás esetén extra árat adunk! Kereskedői árakért kérem hívjon vagy írjon. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk. Az átvételi árak a jelen árjegyzék keltezési dátumától érvényesek.


Akkumulátor átvételi árak alcufer

Nagyobb (egész kocsirakomány) mennyiségek esetén . Versenyeztesse meg az akkumulátor átvevőket, egy csoportos ajánlatkéréssel! Korrekt súlymérés, versenyképes átvételi árak. VESZÉLYES HULLADÉK FELVÁSÁRLÁS, PAPÍRHULLADÉK FELVÁSÁRLÁS. Hiányzó: alcufer Béke-Metál Kft.


Tekintse meg aktuális színesfém hulladék árlistánkat! Különféle hulladék anyagok átvétele,. Vas- és szinesfém hulladék felvásárlás, átvétel , kereskedelem átvételi ár , árak , árlista. Mindent a tisztább környezetért! HORVÁTH MÉH Fémkereskedelmi és Másodlagos Nyersanyagokat Értkékesítő és Hasznosító Kft.


Akkumulátor átvételi árak alcufer

A környék legmagasabb árait . Hulladék vas átvételi árak érvényességét a táblázat alján találja meg. Papír, műanyag, és fém hulladékok újrahasznosítása. Autóbontó, Telep, Méh, Lenti, Akkumulátor felvásárlás, Réz átvétel , Vas fém hulladék, Vas fémhulladék eladás, Vas fémhulladék vétel. Hogy mi történik a selejttel, az Alcufer győri telephelyén jártunk utána.


A telephelyen igen komolyan veszik a hulladékok átvétel előtti. Statisztika Mailküldés. A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) döntése szerint az ALCUFER . Fémhulladék átvétel - Cégtudakozó. Győr-Moson-Sopron megye).


Hűtőgépek, hűtő berendezések, elektronikai és akkumulátor hulladékok begyűjtése. A hivatal közleménye szerint a három cég, az Alcufer , a Fe-Group és a. Jász-Plasztiknak értékesíti.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések