2019. december 27., péntek

Várkonyi étterem gyula menü

Várkonyi étterem gyula menü

Gyula Kossuth Lajos utca 14. Készítette és gondozza PC Gondnok Kft. Lazac tatár, meleg pirítóssal. Pontos elérhetőségek, nyitvatartás, képek, vélemények, ÉTLAP és ITALLAP - Etterem. Várkonyi Bisztró - és ez még csak a napi menü . Jelenleg zárva:Nyitvatartás megtekintése.


Várkonyi étterem gyula menü

Hely jellege: étterem , bisztró, vendéglő. Menü nyelve: magyar, angol . Bisztrónk rövid időn belül elnyerte kétszer egymást . Az étterem e pillanatban kiváló minősítéssel és maximális pontok sokaságával áll. A három és fél évvel ezelőtt megnyílt étterem már akkor is úttörőnek. Oláh Imre üzletvezető úgy fogalmaz: megreformálták a menüs étkeztetést. Vendéglátás, Étterem , Vendéglő, Kisvendéglő, Ettere, Family.


Kiemelkedő cukrászda, mely vegetariánus déli menüt is kínál, a főként raw vegán , azaz nyers. Szabályos” télen-nyáron nyitva tartó étterem e félszigeten a Ratio Beach, melynek másik. A napi menü árából . Szeretettel várjuk kedves vendégeinket hetente megújuló, változatos menüajánlatunkkal. Járai a fürdőben elmondja, hogy a napi gyógykúra után egy pince- étterembe akar menni, és véletlenül azt mondja, hogy az étterem itt van .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések