2019. december 8., vasárnap

Törpe örökzöldek

Zene , vacsora , sétahajózás, tűzijáték, avagy ünnepi kulturális időutazás Budapesten”. Az est két szünetében angol, német, magyar nyelven művészettörténeti . Költészet napja alkalmából - Kávszünet zenekar Rendhagyó zenés Irodalomóra . Egy éjszaka, mikor kibújsz a szürke hétköznapok súlya alól és magadra öltöd valaki más bőrét. Derítsetek fel gyilkosságot - vagy kövessetek el egyet.

VALENTÍN NAPI ZENÉS VACSORA. Szeretnénk még hangulatosabbá tenni nálunk eltöltött nyári estéjüket egy kellemes élő zenés vacsora esttel. A jó hangulatról a Kántor Band gondoskodik. Mozart- vacsora és salzburgi várkoncert.


A gyertyafényes vacsorát Budapest varázslatos fényei mellett, szakácsunk remekei,. Aranyhordó Éttemben zenés vacsoraestet tart a Delta Rock Band. Zenés vacsoraest Mészáros Árpád Zsolttal az Ínyenc Kert étteremben! Szeretnénk, ha ez az este Rólatok szólna és az est folyamán a Ti kedvenc dalaitokat .

Eljött az október, újra zenés -táncos gasztroest ! SZÜRETI ZENÉS VACSORA EST -OKTÓBER 20. By chocoNo Comments. Ha egy igazán békebeli és családias étteremre vágysz, ahol garantáltan háziasak az ízek és ahol a vacsora előtt és után élő zenés műsort hallgathatsz,. Romantikus esti sétahajózás élő zenével és vacsorával a Dunán! Pénteken és szombaton közlekedik.


Korfu látnivalói közül az egyik legkülönlegesebb a görög est ! Merüljünk el a görög kultúrában a zenés , táncos vacsoraest keretein belül! Az est folyamán olyan ételsort kínálunk Önöknek, . Kompozíciók a magasból. Február 17-én este 5:órai kezdettel a Magyar Biznisz Klub Bálint napi vacsorával egybekötött Farsangi zenés estet szervez a Klub Libby . Az est házigazdája a Tango Harmony Zenekar, Bartha Katalin hegedű-művész vezetésével. Nagy sikert aratott a közelmúlt rendezvénye, a The Beatles est , így további tematikus zenés programokat fogunk szervezni a . Vacsora zenei aláfestéssel.


A Napfényes Étteremben a vacsorához esténként kiváló művészeink zongorajátéka szól. A klasszikus és könnyebb dallamok újra elhozzák a .

Zenés -verses vacsora est a Vendelin étteremben. Közreműködik: Nemcsák Károly és Tolcsvay Béla A két nemes . Drágakő – zenés , táncos vacsoraest. Szerelmes levelet mindenki írt már.


S ez a tény önmagában cáfolja azt a tézist, hogy érzelmekről írni olyan nehéz dolog, hogy a legtöbb embernek egyszerűen . Budapesti Hajós vacsora és élő zenei előadás, felszolgált vacsorával a hét. Végy egy pillantást a városnéző vacsorahajóink kínálatára és válassz a zongora est ,. Nosztalgikus hangulat - Magyaros Folklór - Operett és Élő Cigány Zene. Soirée des alumni”, azaz az év végi zenés , vacsorával egybekötött évzárónk. Sarti Estek és Éjszakai élet Sartin - Görög Est : az est végére Zorba bőrében.


Egy finom vacsora , különleges koktélok, egy vérpezsdítő koncert, rémisztő . Flamenco vacsoraest lesz szeptember 14-én a Kiskastély Vendéglőben! Spanyol fogások, tüzes zene és táncok, mediterrán hangulat! Táncoltunk, pezsgőt ittunk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések