2019. december 10., kedd

Tudományos pályázatok 2019

A legfrissebb tudományos pályázatok a PályázatMenedzseren vannak. Ifjúsági Díjának odaítélése céljából a . A program célja az akadémiai intézményekben és egyetemeken folyó . Aktuális pályázati kiírások. Kutatás-fejlesztés - tudományos konferencia, technika, informatika, kommunikáció, kutatás, fejlesztés,.

Pályázat kétoldalú tudományos és technológiai (TéT) együttműködés támogatására. A Marosvásárhelyi Orvosi és Gyógyszerészeti, Tudomány és Technológiai Egyetem. Oktatói és tudományos kutatói pályázatok.


GKK - Pályázat kutatóprofesszor munkakör betöltésére. A pályázat a szervezőket jutalmazza. A nyertes felhasználhatja az elnyert címet rendezvényei hirdetéséhez, népszerűsítéséhez.


Pályázati felhívás (TéT szakdiplomata munkakörre: Szöul). TUDOMÁNYOS ÉS TECHNOLÓGIAI (TéT) .

Pályázat a tudományos utánpótlás támogatására: Collegium Talentum. Művészeti és tudományos ösztöndíj . Az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő nyílt pályázatot hirdet a matematikai, a természettudományos és a . Szakmai, tudományos , közéleti ösztöndíj. Magyarország legfőbb ügyésze Kozma Sándor emlékére tudományos pályázatot . Intézményi szakmai, tudományos ösztöndíj. A Tempus Közalapítvány a Campus Mundi . PIAC KFI kódszámú, Piacvezérelt. A nyertes pályázó vállalja, hogy a szakmai gyakorlathoz kapcsolódó tudományos.


A Magyar Kardiológusok Társasága pályázatot hirdet VII. Pécsi Tudományegyetem Doktorandusz . BME oktatóinak, tudományos . Ismeretterjesztő cikkpályázat az MTA TTK és a TIT szervezésében. Az ösztöndíj indokolt esetben új munkaterv kidolgozásával több pályázati ciklusban, ismételten megpályázható. A DOSZ Elnöksége pályázatot ír ki a Doktoranduszok Országos Szövetsége.


A Külgazdasági és Külügyminisztérium pályázatot hirdet.

Az AVANA Egyesület pályázatot hirdet új, sci-fi novellák megírására. VEKOP-Felsőoktatási hallgatók tudományos műhelyeinek és programjainak. A tudományos utánpótlás megerősítése, . Tudományos rendezvény szervezéséhez hozzájárulási pályázat.


Század Intézet idén is új pályázatokat ír ki, az alább megtalálható kategóriákban és útmutatások szerint. Magyar Pulmonológiai Alapítvány tudományos kutatási pályázata. Pályázatot hirdet tudományos és művészeti ösztöndíjak elnyerésére. Nem állami felsőoktatási intézmények a pályázó hazai intézmény. Közös pályázatokat fenti intézmények, valamint azok tudományos . Az intézményi szakmai, tudományos és közéleti ösztöndíj az adott szak teljesítmény alapú.


MOL Tehetségtámogató Program Sport pályázatot.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések