2019. december 30., hétfő

Szigetszentmiklós jégpálya

Szigetszentmiklós jégpálya

Fedett mesterséges jégpálya a hét minden napján, a. A pálya nem volt letakarítva. Ideiglenes- jegpalya -a-Kekto-Szabadidoparkban. A jégpálya mellett lehetőség van korcsolyaélezésre és bérlésre is, így bárki kipróbálhatja a korcsolyázás örömeit.


Szigetszentmiklós jégpálya

Szigetszentmiklós Város Önkormányzata. Kategória: sport, túra, hajó. Budapest Bosnyák téri mobil jégpálya. Hamarosan nyit a jégpálya.


Az idei szezonban tovább élvezhetik a . JÉGDÓM jégpályára ahol szezonról szezonra egyre több gyermeket ejt rabul a . OÁZIS ON ICE JÉGPÁLYA , Tököli Út 184. A következő közlekedési vonalaknak van olyan . A rendezvény országszerte több jégpályán zajlik, ahol az egyes . Az írások szerint jelenleg ha-. Megnyitotta kapuit a szigetszentmiklósi jégpálya. Egy forradalmain új és jó hangulatú különleges órára invitállak Titeket!


Szigetszentmiklós jégpálya

Minden jog fenntartva - Weboldal készítés. Idén is az őszi szünetben nyitja meg kapuit a műjégpálya. Jégpályá (n)k Éjszakája. A SZIGETSZENTMIKLÓSI SZIGET SZÍNHÁZ és a VÁCI SZIMFONIKUS ZENEKAR bemutatja:. Boros Pál élő webkamerája Dunaharaszti - Központ közelében.


Kéktó jégpálya szigetszentmiklós. Idén is megnyit Csepelen a jégpálya , a városrész honlapja szerint, méghozzá november 28-án. A helyszín ezúttal a Szent Imre tér lesz, . Autóklíma szerviz, klíma töltés és fertőtlenítés. Autógáz (lpg) beépítés és .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések