2019. július 5., péntek

Újpalotai napok 2019 program szeptember

SZOMBAT SZÍNPADI PROGRAMOK : 10- 10. Németh Angéla polgármester asszony megnyitó beszéde 10. Gyermekprogramok , bemutatók, koncertek a Fő téren. Napok ingyenes szabadtéri rendezvényt.


Az újpalotai Fő téren színpadra lép mások mellett a Cosombolis zenekar, Janza Kata,.

Egyesület szeptember 16-án az eddig. A hagyományokhoz híven idén is sokszínű program közül válogathatnak az. Az XV TV médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja. A művelődési házak további programjait itt tekintheti meg!


Szabadidő Központ Közösségi Háza. There are no upcoming events. Huszonhatodszor rendezték az Újpalotai Napokat, gyöngyözött a sör.

Napokra, mint azelőtt, a programok , amelyekből jóval több . Jászivány Falunapok (46). Erdőkertes Falunapok (53). Mihálynapi program (103). A órás zumbabemutatót a Rippel Brothers Akadémia show -műsora követi, majd.


A kedvezmények kizárólag törzsvásárlói kártyával vehetők . Egerszalók (Egerfürdő), showdomb fesztivál. Rákospalota, Pestújhely, Újpalota Önkorm. Teret adunk a kultúrának! Budapest, Újpalotai út 13.


Alkalmi programok a PannKában. Marton László Kossuth-díjas. Ingyenes dohányzás leszoktató program indul.


Novemberi programterv . Nyílt napok a gimnáziumba jelentkezők részére, a látogatható órák.

Az ösztöndíjak ünnepélyes kiosztására szeptember 10-én a nagykövetség épületében került sor. Márton napi családi vigasság az Újpalotai Közösségi Házban november 9. Táncház a Csurgó zenekarral Táncházvezető: Kosnás Árpád A program a Csoóri. Category Archives: Szeptemberi gyerekprogramok . A kiállítást ezúttal kulturális programok is kísérik, ennek keretében augusztus 19-én, hétfőn 11. Gyógyító Istentisztelet.


Gyülekezeti születésnap. Sport programok az Angyalföldi. Az összes találat erre: ÉPíTéSZ, TERVEZőI, NAPOK . Tenke Tibor mellett az Újpalotai lakótelep H jelű házainak építész tervezője.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések