2019. július 9., kedd

Péceli úti háziorvosi rendelő

Péceli úti háziorvosi rendelő

Tudnivalók a háziorvosi ellátásról. Itt megtalálod a(z) péceli úti háziorvosi rendelő kategóriába tartózó összes egységet frissességi sorrendben a következő helyen: XVII. További információkért nézzétek meg kollegánk humoros videóját illetve bátran kérdezzetek a rendelőben.


Rendelőnk a Csabavezér tér közvetlen közelében . Háziorvosi és magánrendelések. Ebben az évben felújítottuk a péceli úti orvosi rendelőt. A projekt részeként beépítettünk egy személyliftet és elvégeztük az épület teljes energetikai . Helyét a térképen, nyitvatartási, vélemények. Autóbusz Click on the Autóbusz. Városközpont (Ferihegyi Út ) is 1méter away, min walk.


A rákosligeti gyermekorvosi rendelő után most az Újlak utcai rendelő következik. Budapest Újlak utca 13. Orvosi rendelő , Bkktavolsagibusz. Zoo-Vet Állatorvosi Rendelő Általános állatorvosi ellátás.


Péceli úti háziorvosi rendelő

Demjén utcai Állatorvosi Rendelő. Telefon (1):, 23582 . A Bajcsy-Zsilinszky Kórház és Rendelőintézet kiemelt hotelszolgáltatású részlege ággyal rendelkezik. Pécel , Kun József utca.


A részleg szolgáltatásai a térítési díj szabályzat által . Az ideiglenes rendelőben a telefonszá+316-66hívható munkanapokon. Valamennyi Normafa úti háziorvos csak a +31372-es telefonszámon, 9.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések