2019. május 13., hétfő

Szabolcs szatmár bereg megye munkaügyi központ tanfolyamok 2019

Képzés pontos megnevezése. OKJ, vagy SzPK szám, vagy képzési . Kérjük tájékoztatásunk szíves tudomásul vételét. Kérelem adatváltozásra irányuló bejelentéshez. Szakmai képzéseken való részvétel (targoncavezetői és számítógépes tanfolyam )Ingyenes jogi, pénzügyi és egészségügyi tanácsadással.


Szabolcs szatmár bereg megye munkaügyi központ tanfolyamok 2019

Nyíregyháza, munkák. Ebben az esetben a megyei munkaügyi központok által meghirdetett képzéseken vehetnek részt a kiválasztott regisztrált álláskeresők. Ehhez fel kell keresni az . Több friss, ellenőrzött OKJ-s.


Gyakorlatias tanfolyamok , minőségi szakmai képzések. OKJ tanfolyamok számos szakmai területen! Felnőtt- és szakképzéseink. Az ÚJ OKJ Biztonsági őr képzés (új nevén Személy és vagyonőr tanfolyam ). De természetesen LIGA Szakszervezetek által szervezett tanfolyam nem jöhet . Angol, német, orosz nyelvtanfolyamok indulnak a Rákóczi Főiskolán. Ha munkanélküliként, munkakeresőként vagy pályakezdőként a munkaügyi központok ,. Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal Foglalkoztatási Főosztály.


Szabolcs szatmár bereg megye munkaügyi központ tanfolyamok 2019

Tavaly Nagykanizsán is indult konyhai kisegítő tanfolyam , szintén sok jelentkezővel – fejtette ki Knausz Lívia. A konyhai kisegítő képzés . Hátrányos helyzetűek munkaerő -piaci reintegrációjának elősegítése. Szabolcs - Szatmár - Bereg megye . Női szabó tanfolyam (tanfolyami kód: TOP 511-1-17), bevont létszám fő. A munkaerő -piaci részvétel növelése és a strukturális munkanélküliség csökkentése.


Magyarországi regionális és budapesti munkaügyi központok listája. Kecskeméti Kirendeltség és Szolgáltató Központ. KISVÁRDAI JÁRÁSI HIVATAL. FOGLALKOZTATÁSI OSZTÁLY.


Várjuk szeretettel a jelnyelvhasználókat, a jelnyelvi tanfolyam résztvevőit és a jelnyelvi tolmácsokat! Egerben a SINOSZ klubhelyiségébe. Munkaügyi Központ Kisvárda. Az októberben induló tanfolyamokra már most is jelentkezhetnek az . Békés megye legjobb állásai egy helyen - Körös Hírcentrum.


A héten jelentkezett a megyei munkaügyi központban egy cég azzal az örvendetes. Henrik, Roland napja van. Erika, Bella napja van.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések