2019. május 27., hétfő

Visegrád önkiszolgáló étterem

Ismételten afrikai harcsa került telepítésre mindkét horgásztavunkba. Az extrém időjárási viszontagságok miatt a Bicskei horgásztó és a Tatabányai Galambász Horgásztó március 18-a és 23-a. A harcsa nem az egyéb hal kategoriájába tartozik!


Nálunk nem ritkák a kg-n felüli pontyok, a 2 vagy akár kg feletti harcsák ( de rendelkezünk 1kg. örüli harcsákkal is). Nagyon sok rekordlistás süllőnk, .

A Domlosi- horgásztó Baranya megyében, Szigetvár mellett található, a városhoz tartozó Domolos, ill. A rabló halas tó , ahol lehetőség van akár kapitális méretű csukák fogására is. A Bázis Horgásztó Budapesttől km távolságra, az 51-es főútról Bugyi felé kanyarodva pár perces autózással elérhető. A tóban ponty, amur, csuka, süllő, harcsa , szibériai tok fogható.


Legfontosabb tudnivalók, árak , szabályok. A kg feletti ponty, amur, kg feletti harcsa , kg feletti süllő, csuka stb. Telepített halaink: ponty, amur, keszeg, kárász, harcsa , tok.


Az ár tartalmaz 3kg ponty vagy 2kg afrikai harcsát és 2kg keszeg vagy kárász elvitelét.

Az ezredforduló környékén Majosháza külterületén is sok kavics bánya bányászati joga járt le. Fewietron Fishing added a new photo — at Harcsa Horgásztó. A tórendszerben több kifejezett horgásztó mellett kisebb horgászhelyek is találhatóak. Ft-os napijegy (órás), 9. Halak: ponty, amur, kárász, keszeg, csuka, süllő, balin, harcsa , lénai tokhal, időszakosan . Akasztói Szikiponty telepítése a Joó- tó Horgásztón ! SZEZONNYITÓ FEEDER HORGÁSZVERSENY EREDMÉNYEK!


Március 10-től tavunk és . A horgászok belépőjegyet, vagy napijegyet fényképes. Kivétel az afrikai harcsa , mely a halőrháznál kifüggesztett áron megvásárolható! Nyitvatartás : Egész évben . Ezért a pontyon kívül, afrikai harcsa , süllő, szürkeharcsa , amur is egyaránt fogható. Szállóvendégeink számára a napijegy árát tartalmazza a szállás ára , tehát nem kell külön . Mindenkit továbbra is szeretettel vár a Harcsa Horgásztó ! Pogányi Horgásztó - Baranya - Csodálatos környezetben vár minden kedves.


Az napos viadalon sok szép ponty, amúr és harcsa került rövid ideig a partra. A tóban található keszeg, kárász, ponty, amúr, szürkeharcsa , süllő, csuka.

Nyáron afrikai harcsa telepítés bővíti a hal állományt. A tóban kapitális méretű harcsa és ponty található , aki 30kg feletti . A tó öregsége, valamint a rendkívül gazdag ivadékállomány kedvez a süllők, pontyok és más kedvelt halak fejlődésének. Amur, dévér, keszeg, sőt harcsa is . Kg-nál NAGYOBB HALAKAT (ez alól csak az AFRIKAI HARCSA kivétel!), DÉVÉR KESZEGET ÉS SZÍNES HALAKAT NEM . A tó területén talàlható jàtszóteret,valamint kihelyezett ,kiépített tàrgyakat,főző . Sellő horgásztó várja sok szeretettel a horgászni vágyó vendégeit, akik hatalmas kapások.


Az élőhal beszerzési ára és kiadásaink folyamatos emelkedése miatt. Megkezdtük az folyamatos éjszakai horgászatot és a rendszeres afrikai harcsa telepítést is! Sziasztok, örömmel jelentjük, hogy a tegnapi nappal mázsa afrikai harcsa lelt .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések