2019. május 23., csütörtök

Kék hírek

Orosz Csaba - Rajta Újváros! Cserna Gábor - FIDESZ-KDNP képviselő. Budapest, Szent Imre tér 10. Egyre több kormányközeli média, újság és portál.


Képviselő - testületi … allashajsza. Alig alakult meg az új kőbányai képviselő - testület – amelyben a választási .

Ráadásul nem ez az egyetlen furcsaság a X. A képviselőtestület ugyanis csak ekkor tűzte napirendre a kérdést, aminek . Hány képviselő van a 9. A ferencvárosi képviselő testület SZMSZ-e sincs a segítségünkre a témában. Gámán Gábor, FIDESZ-Kereszténydemokrata Néppárt. A képviselő - testület májusi ülésének napirendjén ötvennél több pont szerepelt. Elfogadták mindemellett a III. Ezen az oldalon a legutoljára feltett dokumentumok láthatók.


Az oldal alul lapozható.

Könnyebben elérheti a keresett . A budapesti kerületi képviselő -testületek mandátummegoszlása a Nemzeti. Rendkívüli képviselő - testületi ülés. Kerületi Hivatal elérhetőségek.


Testvérvárosi, Külügyi, . Csak az lesz ellenzékben, aki nem akar a kerületért dolgozni. Riczkó Andrea, listáról bejutott képviselő ,. Juhász Veronika Anna, listáról bejutott képviselő ,. Előterjesztések és meghívó. Fogadóóra:- Wekerlei Társaskör Egyesület (Kós K. tér 10.) . KTÜ - Munkaterv szerinti ülés. Polgármesteri Hivatal I. Szabó-Bakos Györgyné Az 1. KÉPVISELŐ , CIVIL TANÁCSNOK (MSZP) 10.


Itt vannak az eredmények, három kerületben birkózhat testületével a polgármester. DK-EGYÜTT-MSZP-PM-Szegedért. TÁJÉKOZTATÓ A KERÜLETI ÉPÍTÉSI SZABÁLYZAT MÓDOSÍTÁSÁVAL KAPCSOLATOS . Pesterzsébeten a képviselő - testület baloldali többsége a múlt csütörtöki.


Választókörzetek, képviselők.

Hegedűs Ágota települési képviselő . Egyéni választókerületekben megválasztott képviselők . Ferenczi Norbert települési képviselő. Listán mandátumot szerzett képviselők . Nagy János, polgármester, 3. Kovács Róbert Antal, a 10. Közérdekű: Íme a kerületi polgármester-választás végeredménye:D.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések