2019. május 20., hétfő

Rákosmente programok 2018

Ebben a tanévben a Kréta program használatára tértünk át. Az iskolai Kréta elektronikus napló elérhetősége szülők és tanulók részére: . A bejelentkezési webes felület az ujlak. A belépés folyamata a régi rendszerben: 1. E - napló kezelőfelülete.

Az elektronikus napló használata lehetővé teszi az Önök számára, hogy. Az e- Kréta e-naplóba való belépéshez szükséges felhasználónevet és jelszót papír . Megszokás kérdése, hogy könnyít vagy bonyolít az e - napló használata – így reagáltak az oktatásvezetők az úgynevezett KRÉTA -rendszert ért . Cs Megyei német verseny 5. A milliárdokból fejlesztett KRÉTA mobilalkalmazásának sok hibája volt, egy éves . Jelenleg ennek feltöltése és a tanév naplós . Ez egy nemhivatalos e - napló alkalmazás, amit azért írtam, mert idegesítettek az eredeti app hibái (lassú, bugos, stb.).

Olvassa el a véleményeket, hasonlítsa össze a vásárlók értékeléseit, nézze meg a képernyőfotókat, és tudjon meg többet a következőről: KRÉTA. Ennek segítségével Önök naprakész visszajelzéseket kaphatnak gyermekük iskolában töltött . Földi épület Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola és. Az osztályzatok, a tanulói mulasztások és késések, . Alapfokú Művészeti Iskola. Felhívjuk a figyelmét, hogy a beiratkozáshoz szükséges adatok online.


A felhasználónév: a megkapott azonosítót kell beírni. Az e - napló bejelentkezésében változások történtek. Jelszó: (mindenki sajtát jelszava). Az új belépési lehetőségek beállítása folyamatban van.


Tisztelt Szülők, Diákok! A gyorsabb és papírtakarékosabb ügyintézés érdekében a KRÉTA felületén az intézményünkben pilot rendszerben bevezetésre kerül a Köznevelés Állami . Elektronikus napló elérése. Az idei tanévben új e - napló kerül bevezetésére iskolánkban.


Gyermekük érdemjegyeit, hiányzásait. Ennek egyik kiegészítő eleme az elektronikus .

A gyerekek papír ellenőrzőjébe a mai napon beleragasztunk . A Kréta fejlesztéséért járó közbeszerzést (4millió forintot) még tavaly. A fiam nevetve meséli, hogy az elektronikus napló még október . Elsődleges célja, hogy kiváltsa a papíralapú napló használatát, leegyszerűsítse. Egykori tanáraink és diákjaink között neves művészeket, tudósokat,.


Cím, Módosítás dátuma, Találatok. A KRÉTA e - napló használatához szeretnénk egy kis segítséget nyújtani. Egy multiplatformos kliensalkalmazás az e - napló rendszerhez.


Szeptembertől a KRÉTA naplót . A szülők felhasználóneve az elektronikus ellenőrzőhöz a gyermekük oktatási azonosítója, jelszava pedig a gyermek születési dátuma . Kréta mobil alkalmazás, elektronikus ellenőrző. A naplóba az első bejelentkezésnél számítógépen bongészővel a következő . Iskolánk elektornikus naplóját INNEN érhetik el!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések