2019. január 29., kedd

Ideális testsúly kalkulátor tiniknek

Az ideális testsúly kiszámítására létezik egy képlet, melynek eredményéhez. A testtömeg- index kiszámítása fontos ugyan, de hibája, hogy nagyon lesarkítja a dolgokat. Hány kilóval néznél ki a legjobban? Ideális testsúly kiszámítása , testsúly táblázat és ideális testsúly kalkulátor segítségével. A kalkulátor és év közötti gyermekeknél használható.


Ideális testsúly kalkulátor tiniknek

Tudta hogy a testmagasságodhoz mekkora lenne az ideális testsúly ? Ha meg szeretnéd tudni, akkor nincs más dolgod mint ezen az . Az oldalon található kalkulátor segít, hogy megnézhes mire lehet szükség. Számítsa ki testtömeg-indexét! Ehhez nem kell mást tennie, mint megadnia nemét, testsúlyát és magasságát a jobboldali mezőkben. BMI kalkulátor , kalóriaszükséglet kalkulátor , Broca féle index, élelmiszerek GI értéke, oltási. Kíváncsi vagy, hogy mennyi lenne az ideális testsúlyod?


A testtömegindex- kalkulátor segítségével megtudhatja, hogy a testsúlya ideális , vagy elhízott, esetleg túl sovány-e. Léteznek az elhízás mértékét meghatározó . Kiküszöböli a CDC és NIH számítások hibáit. Adja meg a következő adatokat A gyermek neme FiúLány A gyermek kora.


Ideális testsúly kalkulátor tiniknek

Nekem a 100kg az ideális ahogy ez a kalkuláció is kihozza. Napi kalóriaszükséglet kalkulátor . BMI (testtömeg-index) kalkulátorunkkal megtudhatja magassága és testsúlya . Hiányzó: tiniknek Mi az a BMI és mi az ideális testsúly számodra? Kiszámítása során a kilogrammban megadott testtömeget osztják a méterben. Pontos ideális testsúly nem létezik, azonban a magasság és a . A testsúlyt el kell osztani a testmagasság méterben megadott négyzetével.


Ugyanakkor a testsúly növekedése nem arányos a magasság növekedésével. Mindegyikre egyformán igaz, hogy . Testtömeg index kalkulátor nőknek egészségügyi határértékekkel. A teljes kulcsszavak számát (pl bmi index kiszámítása , bmi kalkulátor tiniknek ). Vajon az Ön testsúlya az ideális BMI tartományba esik? Ha akarta a BMI kiszámítása , hogy a súly, kilogrammban, és ezt elosztjuk a méterben a . Mi az ideális testsúly egy-egy életszakaszban?


Ideális testsúly kalkulátor tiniknek

Ez az oldal a normális testsúlyt ábrázolja a személy magasságához viszonyítva,. Gyerekés baba súlykalkulátor.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések