2019. január 22., kedd

Idosek otthona gyergyoszentmiklos

Elhelyezés egy, két, három és négyágyas szobákban, saját fürdőszobával, tv-vel;. Internet hozzáférés és telefon;. Pszichoterápia, orvosi ellátás, rehabilitáció;.


Bár az eredeti elképzelés az volt, hogy a városi idősek otthonát . Otthon biztosítása - személyes tárgyakkal, bútorokkal költözhetnek be az idősek. Gyergyószentmiklóson épüljön fel az idősek otthona.

Az új intézmény helyi, valamint a. Idősek Otthona Tiszaeszláron. Hatodik alkalommal adták át a Jakab Antal-emlékdíjat. Otthonában gyakran szembesültem a gondozott idősek, demens személyek.


Közösségi Ház adott otthont. Szilágy megye, Észak-Bihar és Gyergyó -vidék községei nyertek. Gál Tibor három éve nyitotta magán- öregotthonát Kolozsváron.


Beomlott az idősek otthonának mennyezete.

Vissza a kategória áttekintőbe. A vasegerszegi idõsek otthona . Kreatív kikapcsolódás kirándulással – gyergyói időseknek. Kiemelte, hogy a vásárhelyi foglalkoztatóközponthoz tartozó idősek már korábban jártak . Pusztai Tamásné (M. Bodon Pál Zeneiskola szolfézstanára) aratási, gyimesi, gyergyói , és moldvai . Bár Gyergyó különböző településeiről érkezett a mulatságra a. A rendezvénynek az egyházközség imaháza és udvara adott otthont , a két nap . Az idősek még mindig tartogatnak újdonságokat „A bálok . Kaleidoszkóp: Halász Judit koncertje a Vigyázóban, Skoda Éva festőművész tárlata, Ács József szobrászművész, fotográfus kiállítása Rákoshegyen. Szolgáltatás - Egyéb szolgáltatás ron.


Otthona javára rendezett jótékonysági koncerten, idén márciusban felléptünk a SMOSZ közgyûlésén, koncertet . Egyéb: Az egyesület szakemberek közreműködésével vállalja idősek , fogyatékossággal élők, pszichiátriai betegek. Addig azonban a múzeum ad otthont annak a teljesen erdélyi, sőt. Karácsony előtt a Szent Ferenc Alapítvány több otthonának diákjait is rövid. A gyergyószentmiklósi kiállítás koordinátora: Csergő Tibor András múzeumigazgató.


Házában Teltház a gyergyószentmiklósi ebédlőben Karácsonyi műsor. A művelődési házban összegyűlt a város apraja-nagyja, idősek és fiatalok . A szamosújvári, erzsébetvárosi, gyergyószentmiklósi örmény vállalkozók ( kereskedők) az Erdélyből idehajtott ökröket a pusztákon feljavították és azután .

Az első rendezvénynek Borospataka adott otthont , s az egész Gyimesből. Gyergyói -medencében is megszervezték a vigadalmat. Sérült fiatalok otthona, Ernye. Buna ziua, Pot sa cumpar oare telecoman. A veszteség elleni oltás hiánya egy nagy.


GYERGYÓI KÓRHÁZ - SPITALU.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések