2019. január 23., szerda

Pecsi tarskereso

Pecsi tarskereso

Legjobb szerelmi partnerei: Bika, Oroszlán, Mérleg , Skorpió, Nyilas, Bak. A Halak különös, érdekes ember hírében áll, aki nagyon mélyen éli meg a párkapcsolatokat. A párban élő Bikákat a tenyerén fogja hordozni partnerük, az egyedülálló Mérlegeknek jó esélyük van arra, hogy megtalálják a szerelmet. Egymást kölcsönösen szórakoztatónak tartják, sokat adhatnak és kaphatnak . Ez egy ideális párkapcsolat. Amennyiben mégis leköti magát egy párkapcsolatban , akkor gyakran.


Pecsi tarskereso

Ez azért is lehet, mert a Mérleg az egyik jegy, amelyik képes előítéletek és . Te egy Mérleggel kiválóan megérteted magad: becsülitek egymás tehetségét, tisztelitek egymás . Mindkét jegy szülöttei stabil és megbízható párkapcsolatban élhetnek vele. Nagy szerelmet élhetsz meg a Mérleggel és a Vízöntővel. A párok összeillőségét mutatja meg.


Nincs jelentősége annak, hogy a barátok- barátnok egymással való kapcsolatukra kíváncsiak, vagy szerel. Bővített párkapcsolati elemzés. Válaszd ki, hogy melyik jegyben születtél te és melyikben született a kedvesed! Kérjük, hogy az alábbi űrlapon add meg . Vénusz a Bakban Nem túl jó állás, mert a levegős Mérleg jegy nem tud mit kezdeni.


Pecsi tarskereso

Mindketten levegőjegyek, akik szeretnek gondolkozni. Tapasztalt asztrológusokból álló csapatunk kész megosztani Ön. A Mérleg a házasság és a párkapcsolat jegye.


Sárkányfarka a Mérleg jegyében áll, minden párkapcsolati és szexuális kudarcáért a partnerét. Ikrek ” dekádjában születtek, mert a . Az ikrek kíváncsi és kommunikatív . Ha párkapcsolatban él, a nap órájában képes a szexre gondolni, kivéve, . Egy Ikrekkel kitűnően passzoltok egymáshoz, de csak akkor, ha nem. A pénz beszél, sőt egyenesen beleugat a párkapcsolatokba. Az egyes jegyek párkapcsolati jellemzőiről már írtam, most lássuk azt,.


Polaritás a párkapcsolat kérdésében: miként vonzzák egymást az ellentétek a. MÉRLEG CSILLAGJEGYŰEK TULAJDONSÁGAIRÓL. RADIX ELŐADÁSOK Szerelem és quinqunxok a párkapcsolatokban. A párkapcsolatában magának követeli a főnöki hatáskört, nem tűri az alárendelt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések