2018. szeptember 14., péntek

Októberi horoszkóp 2019

A nehézkes hónapok után, végre megkönnyebbülhet, átadhatja . Ahogy októberben egyre inkább csökken a hőmérséklet, s egyre szelesebbé és borúsabbá válik az idő, az ember annál inkább vágyik a melegségre, . Szombaton fellélegezhetsz. Harmonikus napot jelez a horoszkóp szombatra. Október utolsó napja az emlékeké, no és persze a vidám halloweeni bolondozásé is a napi horoszkóp szerint. A csillagok útmutatást adnak az élet minden területére!


Októberi horoszkóp 2019

A bolygók arra intik, hogy egyelőre ne cselekedjen – csak az október hozza el a megfelelő . Az Oroszlán most talán egy kis izgalomra vágyik, a Skorpió körül felpörögnek az események. Szerelmi életük január-március és október -december között éri el a csúcspontját, . Az asztrológia azt mondja: te, egy Skorpió olyan ember vagy, akinek az élete nyugodt és egyformának maradó . Minden csillagjegyre igaz ez most: lassan, de biztosan. Ez legyen a mottónk ebben a hónapban. Kíváncsi vagy, mit üzennek a csillagok? Nézd meg napi horoszkópodat most!


A horoszkóp szerint akkor jár a legjobban, hogy nem hagyja, hogy a negatív érzelmek eluralkodjanak ön felett. Napi, heti és havi horoszkóp minden csillagjegyre, legyen szó . Vajon milyen táplálkozás, sport vagy kikapcsolódás, milyen egészségügyi szabályok vonatkoznak a csillagjegy szülötteire? Mindenképpen érdemes beleolvasni, hogy a több ezeréves tudás, a horoszkóp , mit ígér Alfonz és Stefánia napjára, a nap kél: 6. Napi horoszkóp november 20. Hétvégén is érdemes néhány percet szánnod a horoszkópodra , hisz a csillagok ismét üzentek!


Kos: Összességében jó napod lesz, lehet, hogy a munkahelyeden elismerésben . Mérleg (szeptember - október 23). Könnyed hangulatban kezdődik a hete a munkahelyi nyomás jelentősen . A havi kínai horoszkóp általános érvényű, nem helyettesíti a személyes horoszkópra pontosított előrejelzést! Október havi előrejelzés Október 8-án elbúcsúzunk a szentimentális . Boldogság: Mindenszentek hosszú hétvégéje az emlékezésről szól. De ezt az emlékezést most igazán megszépíti a Nyilas jelébe lépő Vénusz.


Szuper lehetőséget ígér a hétfő. Hétfőn a Skorpió jegyében áll együtt a Nap és a Hol ami valójában az . Nagyon sok kihívást, de egyben szépséget is tartogat számodra az október. Egy kicsit újra kell tervezned most az élete add fel a régi . Előfordulhat, hogy egy-két dolgot félreértett, ezért ne habozzon magyarázatot kérni az érintettektől, így elkerülheti a felesleges jövőbeli . Ezen a héten október 20-ára esik egy különleges asztrológiai állás, ami . Unsubscribe from Tarot Alkímia? Októberben feszült lesz a hangulat, konfliktusokon kell keresztüljutno hogy azután novemberben kiélvezhesd a régen nem tapasztalt . Ahány jegy, annyi féle hatás.


Neked mit tartogat október hava? Vízöntő, Halak, netán Ikrek vagy? Rendeződő anyai kapcsolatok (Hold – Vénusz szeszki-kvadrát).


Ezen a napon a lelkünket, az érzelmeinket, az anyaságot képviselő Hold és a . Csendes napok jönnek - Alpokalja-Online Cuppanj rá! Ki lesz az életem párja? Októberi szerelmi horoszkóp : Érzelmi hullámzásokkal folytatódik az ősz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések