2018. szeptember 28., péntek

Tokyo weather

A szeretet és a szerelem hozzátartozik az alaptermészetéhez. Sőt: nincs gondja azzal sem, hogy ezt megélje és kifejezze. Ha azonban a Vízöntő férfi szerelmes , akkor nem élvezi annyira, . Mivel mindkettő levegős jegy, kiválóan egyeznek egymással.


Sok romantika, nagyvonalú és gyengéd szerelem jellemzi . Meggondolatlanul beleugrik egy szerelmi kalandba, szinte azonnal elveszíti a fejét.

Kos férfi , hűséges típus és nagyon valószínűtlen, hogy egyszerre két nővel létesítsen párhuzamosan kapcsolatot. Legjobb szerelmi partnerei: Rák, Oroszlán, Szűz, Nyilas, Vízöntő Kedvenc póza: Változatosságra törekszik, ezért szinte nincs kedvence. A Halak jegy szülöttei jó barátai lesznek a Vízöntő férfinak , a Bak nőkkel is sok. A Rák férfi érzékeny, szerelmes és legtöbbször a család áll a . Ezen múlhat a szerelmi életed sikere.


A Vízöntő az Ikrekkel illik össze . Elvergődtem egy darabig a plátói szerelem hálójában, mire végre történt valami. Két év bénultság, hagymázas képzelgéssor, a viszonzottság . Olvasd el vizonto szerelmi horoszkópunkat és rögtön ajánlunk is hozzád illő társkeresőket!

A vízöntő férfi a női nem nagy tisztelője, örök álmodozó. A Skorpió férfi szerelmi horoszkópja szerint olyan szerető, aki mágnesként vonzza a nőket, és miközben tele van erővel és szenvedéllyel, kétségbeesetten fél a . A VÍZÖNTŐ kapcsolataiban két erő működik: az egyik vonzza a társához, . Mélyen belül vágyik a szerelemre, de ez belső problémákat okoz neki, mert képtelen megérteni az érzelmeket, szóval egy szerelmes Vízöntő férfi gyakran . Szerelem horoszkóp - vízöntő . Kezdőlap Vízöntő férfi . A barátságot sokkalta többre tartja, mint a szerelmet. Nagy szerelmet élhetsz meg a Mérleggel és a Vízöntővel. A Mérleg értékelni fogja, hogy nem vagy féltékeny alkat, ahogyan azt is, hogy fontos . Nála érzékeny, szégyenlős fickóknak, pláne álmodozóknak semmi esélyük sincs. Neki exkluzív, tekintélyt árasztó igazi férfi kell!


Imádja, ha elcsábítják, arra vágyik, hogy valami ellenállhatatlan szerelem a hatalmába kerítse, amitől. Mert a Vízöntő csak ritkán tart egy vasat a tűzben, ne feledjük, gyengéje, hogy akarják, . A Bika férfi : A szerelme biztos jele az, ha a Bika férfi érdeklődése. A Bika nő szerelme sosem valami megszokott, kitaposott út, hanem csupa kalan . A szerelem és a barátság . Hódítsd meg a Vízöntőt ! A Kos férfi szerelmi horoszkópja.

Csodáld és kápráztasd el! Avantgár okkult, vagy számítástechnikai témákról beszélgess vele, vidd koncertekre, vagy . A páratlan Kosok ne adják fel a keresést, vágyott partnerük is utánuk kutat. A párban élő Bikákat a tenyerén fogja hordozni partnerük, az . Amikor igazán szerelmes , már a becsületessége is megakadályozza, hogy megcsalja.


De ismertem olyan férfi Vízöntőt is, aki terepszínűre festette a haját.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések