2018. május 22., kedd

Ritmikus gimnasztika versenynaptár 2019

BSEV és Diákolimpia selejtező, Somogyjád. Ritmikus Gimnasztika versenyeink Szabadidő I-II. A ritmikus gimnasztika kéziszerrel vagy szer nélkül zenére bemutatott egyéni és csoportos.


Hegyvidék Kupa Törökbálint, versenysport kategória, szabadidő. Heni néni emlékverseny Mogyoró versenysport .

Berczik Sára Emlékkupa . Aki teheti, javasoljuk, hogy tekintse meg, hogyan dolgoznak . Verseny , Dátum, Helyszín. A balett órák megosztó bája. Grácia Kupa nemzetközi ritmikus gimnasztika verseny. Remekeltek a magyar ritmikus gimnasztikázók a moszkvai junior-világbajnokság szombati versenynapján.


Minnie Kupa elnevezésű nemzetközi ritmikus gimnasztika verseny. A legfrissebb felépítés a következőképpen alakult:.

Atlétikai Gyémánt Liga- verseny , Brüsszel 6-8. Budapest MÁSODIK alkalommal ad helyszínt a sportág Európa-bajnokságának. A háromnapos verseny nem csupán . Főnix RG Kupa - ritmikus gimnasztika verseny. Pigniczki a versenynapot megelőzően a 18. Az összetett verseny mellett minden szerdöntőt megnyert Vass Dóra, aki ezzel . Sportszervezet - Szigetszentmiklósi Testgyakorlók Köre ritmikus gimnasztika és.


Minden döntőt az oroszok nyertek a ritmikus gimnasztika Eb-n. A kombinált csapatverseny után a vasárnapi szerenkénti döntőket is az oroszok nyerték és a . AlbaRG ritmikus gimnasztikázói az idei versenyszezonban. A héten újabb tizenéves olimpikon jelentette be visszavonulását, és van, . Torna Challenge világkupaverseny , Szombathely.


Minden verseny után értékeljük a bírók munkáját, azt vizsgáljuk, hogy a ki állt. Két nap alatt két versenyt rendezett a kaposvári Lovasakadémia SC ritmikus gimnasztika szakosztálya. A hagyományos évzáró nagy nemzetközi verseny a sportág klubvilágbajnokságának számít.


Két napon át, több mint kétszáz részvevővel zajlott a ritmikus gimnasztikázók III.

A Lovasakadémia SC ritmikus gimnasztika szakosztályának I. Komárom Kupán első lett a BDSE ritmikus gimnasztika serdülő csapata. Iskolánk tanulói, Filomela Hanna és Korn Liliána a KBSK ritmikus gimnasztika szakosztály csapatában Budapesten versenyeztek a. Veresegyház - Triangolo nov. Szo Téli Kupa Tata - Tatai AC érdekesség a ritmikus gimnasztikáról - Blikk.


Nézd meg választékunkat ritmukus gimnasztikához a Decathlon webshopjában! Szilágyi Niki és Nerhof Anett remekelt az Ifi Szerbajnokságon! Fiú Gyerek Kezdő csapatverseny . Magyarországon olimpiai kvalifik.


VI VERSENYNAPTÁR - tervezet. FELNŐTT FÉRFI VILÁGBAJNOKSÁG.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések