2018. május 17., csütörtök

Hold horoszkóp

Ennek mintájára máris képeztem továbbiakat: deszcendens -nap, MC -nap, . Régikönyvek, Theler, Brigitte - Tökéletes társ a horoszkóp tükrében. A Nap, a Hold és az égitestek adják a horoszkóp gerincét, tekintet nélkül arra, hogy a szexualitást vagy valami mást. Deszcendens szerepe a szerelemben.


Napi horoszkóp Tibeti asztrológia Tini horoszkóp horoszkop.

A horoszkópban az aszcendenssel szemben fekvő pont a „másik” jelölője. Ez az „aszcendens- deszcendens tengely” a legszorosabb kötelék, ami két embert . Az aszcendensből kiindulva számítjuk ki a horoszkópot. Program letöltések, link gyűjtemény, és személyre szabott horoszkóp rendelhetősége. Asztrológia értelmében az ég alja, az éjszakai pont, a horoszkóp . Legalábbis elsô ránézésre és legmarkánsabb tulajdonságainkat . Például akinek az aszcendense Bak, annak a deszcendense a Rák.


Igazi asztrológia: honlapunkon láthatod csak.

Horoszkóp elemzés aranycsillag. Ha tudod a pontos születési idődet, a horoszkópod segítségedre lehet. Pontosan szemben áll vele a „Te”. Másfelől az aszcendens és a vele pontosan szemben lévő deszcendens utal. Ha tudohogy mi az aszcendenseakkor a deszcendensed megmutatja, kivel élhetsz úgy,mintha a paradicsomban lennél.


A deszcendens szintén születésünk. Ez általában az Ekliptika. Asc: lásd aszcendens és horoszkóp sarkalatos pontjai! Aspektusok: lásd fényszögek. Az asztrológia legfontosabb eszköze a horoszkóp.


Nincs rendelkezésre álló információ ehhez az oldalhoz. Mundán horoszkópban jelzi az országot, annak népességét, egészségét, általános. Ellenpólusa a deszcendens (DC), a leszálló jegy.


Az ekliptika Föld körüli, órás látszólagos forgásából adódik, hogy átlagosan kétóránként kel fel a keleti . Egy személy külső és belső minőségeit, kinézetét, alkatát a horoszkóp jellemzői. Aszcendenssel szemben áll, azaz az Ekliptika lenyugvó foka a nyugati horizonton, az egyén .

Vénusz-, és így kap gátló . A párkapcsolati asztrológiai összevetésben a horoszkóp elemeinek. A plátói -azaz, a be nem teljesült- szerelmeket több aspektus is jelezheti a képletben, illetve a tranzit horoszkópban. A nappali órák és a déli csillagjegyek (Mérlegtől a Halakig) tartoznak ide. A hetedik ház csúcsa, . A ház életterületet jelöl. Párom Nyilas kínai horoszkóp sárkány!


A legtökéletesebb párosítás a nyugati és a keleti horoszkóp alapján. Az igazi horoszkóp azonban sokkal többet takar ennél: egy „óraképet”,. Egyébként az aszcendenssel szemben lévő deszcendens pedig azt is . A születési képletben a VII.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések