2018. május 17., csütörtök

Kvízek tesztek lányoknak

A két leggyakoribb életmód tipp a női magazinokban, hogy fogadd el önmagad és változz meg - egyszerre. Lássuk be, ezekkel nem sokra megyünk. Milyen típusú pár való hozzád?


Töltsd ki a tesztet, hogy közelebb kerülj a . Válaszolj a következő kérdésekre és tudd meg, hogy milyen idős is vagy valójában.

A kvíz könnyű kérdésből áll az etikett, az illem és az udvariasság témájában. Könnyedén barátkozol fiúkkal és lányokkal is. Néha kicsit szétszórt vagy, ám bájos, . Művészlélek, tudós, gondoskodó, mérnökagy: válaszolj pár kérdésre, és tudd meg, milyen ember illene hozzád a legjobban! Napi kvíz tesztek minden témában, kérdésekkel, válaszokkal.


Hatalmas kvízek gyűjteménye, legyenek akár kvíz tesztek , retro kvízek , rejtvények, kvíz játékok, . Kíváncsi vagy, milyen sztár válna belőled? Bármilyen kitűnő tanulók is voltunk az általános iskolás éveinkben, az akkor szerzett tudásunk egy része bizony a folytonos stressznek és a .

Még mindig várod a baglyot Roxfortból? Itt egy teszt , amivel bebizonyíthato hogy te is méltó vagy a varázslóiskola levelére! Monty Python and the Holy Grail) című filmből? Artúr király, Sir Lancelot, a bátor, Sir Galaha az érintetlen vagy valaki egészen más? A játék kvízjátékok lányoknak meg tudja nyitni az új funkciókat, és megtanulják a titkait függőség.


Egy gyors teszt és máris kiderül, hogy milyen a reakcióidőd. Közös sírba temetik a lovaskocsis horrorbalesetben meghalt lányokat. A film tiszteletére összeállítottunk egy nagy Marvel-moziverzumos kvízt. Ha kedveled a képregény-adaptációkat, akkor kötelező a kvíz kitöltése! Te is még mindig várod a roxforti baglyot, hogy felvételt nyertél a varázslóképzőbe?


Rowling szülinapja alkalmából . Annak ellenére, hogy nem vagyok különösebb zenei érzékkel megáldva, késő kamaszkoromig minden Disney-dalt – ha nem az egész mesét . Pedig a következő kvíz . Napi észpörgető KVÍZ – Pörgesd meg az agyad! Ez egy teszt , csakis LÁNYOKNAK ! Ebben a tesztben megtudhato hogy a.

Ezt a tesztet az 50-es évek óta használják annak megállapítására, hogy valaki hülye-e. Harry Potter szereplő közül melyikre hasonlítasz a . Filmfüggő, csokiimádó, és . A különböző fejtörők és kvízek segíthetnek abban, hogy megtudj többet magadról. Korábbi tesztjeinkben így választ kaphattál arra, lélekben . Megtudhato mennyire ismered a sorozatot. Tovább… Mit szólsz hozzá?


Melyik lányra hasonlítasz? Van, aki letagadhat egy ötöst, más feltagadhat egy tízest. Ingyenes kvíz játékok a böngésződben. K Na ez az, ami a lányoknak soha nem fog menni: fiús játék, méghozzá. Michelle Obama serdülő lányokhoz szóló dalt készíttetett.


Kvízek és tesztek online. Nézd meg, mennyire vagy otthon a kamaszokat érintő témakörökben! Tesztek - Teszteld a tudásodat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések