2018. május 29., kedd

Budapest időjárás időkép

Kedd reggelre helyenként a Dél-Dunántúlon, nagyobb területen északon és keleten képződhet sűrű kö amely északkeleten csak lassan oszlik fel. Hétfőn kezdetben a Dunántúlon eshet, majd napközben fokozatosan északkelet felé mozdul el, eközben gyengül a csapadékzóna. Vasárnap túlnyomóan felhős, de enyhe időre készülhetünk, hosszabb napos időszakok északnyugaton lehetnek. Vasárnapra virradó éjszaka még sokfelé várható eső, zápor, majd egyre keletebbre helyeződik a csapadék.


Budapest időjárás időkép

Csütörtökön kezdetben többfelé számíthatunk esőre, záporokra, néhol egy-egy zivatar sem kizárt, majd délután már csak az ország északi és északkeleti tájain . Kedden napos, csapadékmentes, nyugodt őszi idő várható, a légmozgás országszerte gyenge marad. Péntek reggelre többfelé képződhet pára, kö ami helyenként csak nehezen fog feloszlani, északkeleten az eső is eleredhet, napközben keleten lehet . Szombaton többfelé számíthatunk ismétlődő esőre, több hullámban érkező futó záporokra, kivétel a keleti, északkeleti tájak lehetnek, ahol hosszabb napos . Csütörtökön a napos időt eleinte délen, délnyugaton zavarhatja több felhő, esetleg kialakulhat egy-egy zápor is. Hétfőn a Dunától keletre sok napsütésre számíthatunk, a Dunántúlon viszont több felhő lehet az égen, helyenként nyugaton a nap első felében kisebb eső is . Kedden felhős, borongós időre számíthatunk, a keleti, északkeleti tájak kivételével sokfelé várható ismétlődő eső, helyenként záporok is kialakulhatnak, . Partly cloudy throughout the day. A pint Jánosné Potocska fedezte fel. Budapest , Budapest óránkénti időjárás.


Fedezd fel (és mentsd) saját pinjeidet a Pinteresten. Az OMSZ előrejelzés több időjárási modell eredményére, a szinoptikus szakember tapasztalatára és Magyarország klimatológiai sajátosságaira támaszkodva . Description: Kedden még gyakran zavarhatják záporok, zivatarok a napos időszakokat, egy-egy . Részletes időjárás előrejelzés. Szélsőséges időjárás figyelmeztetések. Időjárás , riasztás, aktuális hőmérséklet. A cikket írta: Lukács Mónika.


This Pin was discovered by Éva Rétfalvi. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Mentette: Bálint Szente-Varga . Sajnos nem sikerült megállapítani az Ön tartózkodási helyét.


Kérjük a fenti menübe kezdje el begépelni települése nevét, vagy . Az időjárás emberi szervezetre gyakorolt hatásáról a Meteo Klinika oldalán. Ezt a pint Bor Erika által – több másik mellett – itt találod: . Megye: - Válasszon megyét. Minde a hideg, mind a melegfrontérzékenyek nehéz nap előtt állnak. Szerdán kettősfront alakítja időjárásunkat. Gyakoriak lesznek a görcsös és a gyulladásos . Mentor FM meghallgatható adások Internetvilág hatalmas hiba, amit elkövethetsz a pénzzel . Az Országos Meteorológiai Szolgálat és az Időkép középtávú előrejelzésésből is az.


Budapest időjárás időkép

Ahogy az Időkép napos előrejelzése mutatja, a novembert és a. Elmarad a fehér karácsony? Brutális rekordok dőlhetnek meg, az idei lehet minden. VR szemüveg is kell a különleges budapesti régészeti kiállításhoz.


Felhős, esős lesz a szerda. Képző- és iparművészet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések