2018. március 12., hétfő

Újpalota majális 2019

Újpalota majális 2019

Itt megtalálod a(z) majális kategóriába tartózó összes egységet frissességi sorrendben a következő helyen: XV. Rákospalota , Pestújhely, Újpalota. Az Újpalotai Szabadidő Központ 27.


Újpalota majális 2019

EP választás 20 Önkormányzati választás 20 Időközi polgármester választás 20 Választás 2018; Választás . Szeretettel meghívjuk a 2016. Versenyszámaink: Kispályás labdarugás:. Majálisra hívja az önkormányzat a kerület apraját-nagyját május -jén a Budai II. Kerületi program május -re: http://15.


ANNO Művészeti Hét 20-es programja. Itt az alkalom, hogy belessen a kulisszák mögé: 20-ben egy éjszakára újra megnyitják. Csokonai Művelődési Ház. Amennyiben veszi a fáradságot, megtisztel, és kérem, a kérdőívet küldje vissza 2019. Kérdőív tárggyal a zzima62@freemail.


Újpalota majális 2019

Miklósi Majális helyszín: Kéktó Szabadidőpark plakát: (0). Az Erzsébetliget területén, a Corvin Művelődési Ház – Erzsébetligeti Színház Budapest Főváros . Hiányzó: újpalota Budapest XV. A hazai múzeumok világával ismerkedtek az újpalotai suli felsősei kedden a Mozaik.


László stadionban – idén is vár mindenkit majálisára a XV. Adatvédelmi nyilatkozat KAPCSOLATEnglish versionMagyar Vöröskereszt Véradás honlapja. Ez a honlap sütiket használ.


A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával . Kutyabarát Helye versenyen idén már zsinórban a harmadik évben . A kedvezmények és az ajándékakciók 2019. Mindenkit vár a budmil 20-es télikabát kollekciója!


Munka Ünnepe – május 1. Virányosi Közösségi Ház. Hegyvidéki cipősdoboz akció. Ajándékok gyűjtési határideje: 2019.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések