2018. március 14., szerda

Kép nagyítása minőségromlás nélkül photoshop

Az átlátszóságát vegyük le annyira, hogy lássuk az alatta lévő réteget , majd a Free . Lehetőség van egy réteg valamely részének más rétegre való ráfestésére is. A Klónozó bélyegző eszköz segít az objektumok másolásában és a. Gyönyörű avatar a photoshop -ban. Válassza ki a tanulót a Szemrétegről , Másolás új rétegre. Tegye meg a másik három is. Type tool T” eszközt, kattintson a képre a szövegrétegre, és végezzen változtatásokat.


Kép nagyítása minőségromlás nélkül photoshop

Először is szükséged lesz egy csajos képre és egymásikra amin tűz van. Egy másik tűz rétegeddel folytasd a haj lefedésést. A paletta jobb felső sarkában található másik kis nyílra klikkelve.


Az így előkészített eszközzel a fehér képre kattintgatva szép sorban. Ha ezzel végeztünk, a Rétegek palettán kattintsunk ismét a felső sávra, . Másolja át a kijelölt levelet önálló rétegként a másik képre (Avar)! Legalább változatot kell elkészítenie! Ha egy réteget átviszünk egy másik képre (új rétegként ), és közben nyomva tartjuk a Shift billentyût, a másolt réteg pontosan a kép közepére illeszkedik. Az ügyfél ugyanúgy klónozhat egy réteg egy részét egy másik réteghez.


Ez a műszer segít abban, hogy hangsúlyt helyezzen egy képre és felesleges vagy . Másoljuk egymásra a két képet és radírozás helyett adjunk hozzá egy maszkot az Add Layer Mask. Windows operációs rendszeren az első Layers ( Rétegek ) palettával. Rétegek másolása és réteg létrehozása egy másik kép beemelésével. A probléma mellett tekintsük át a rétegek párhuzamosságát, azok áthelyezését . Ie jobb oldali, például egy másik helyen újrarajzolhatja, effektust adhat, újrafesthet.


A rétegek egyik alapvető művelete a másolás és beillesztés. Photoshop sokoldalúságát. A H billentyűt nyomva tartva kattintson a képre , és tartsa nyomva az egérgombot. Réteghatások másolása és beillesztése.


Kép nagyítása minőségromlás nélkül photoshop

A CS6-os változatban a teljes képre , vagy az előzetes kiválasz-. Annak érdekében, hogy a kiválasztott objektumot átmásolja egy másik képre ,. A képet, amely mögött átlátszó háttér készíti, új rétegre kell másolni. Ebben nyissa meg a kívánt képet : File - Open.


Egy réteg másolása : a rétegek lapján kattintson rá jobb gombbal, és válassza a . Háttér rétegről a Rétegek menü Réteg másolása parancsával. Másik megoldásként kép beolvasása helyett az ecsetpaletta. Amikor beilleszti ezt a képet az oldalra vagy egy másik képre , a háttér lesz az oldal. Ha szeretne egy réteget lemásolni, és egy másik képre illeszteni, akkor az is nagyon egyszerű.


Természetesen, ha szükséges, mentheti őket egy másik könyvtárba. Húzza ezt a réteget a rétegpanelről a „0.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések