2018. március 12., hétfő

Bika nő nyilas férfi

Bika nő nyilas férfi

Jó ízlése, szépérzéke révén a Bika jegyben született nő mindig lépést tart a divattal, szívesen gyűjt különféle szép dolgokat. Ismerek egy ilyen párt! Nyilas férfi és Bika nő kapcsolata ritkán hosszú életű.


Majdnem kinyírták egymást, mégis két éve együtt vannak. A Bika kissé lassúnak tűnhet a folyton izgő-mozgó Nyilas szemében, . Amennyire a föld és a tűz. Elvileg nem illenek össze, de ott van még az aszcendens és a Holdjegy is. Lehet, hogy ezek letompítják valamelyest . Egyikük túlzottan kívánja a változatosságot és a szabadságot, a másiknak túlságosan is szüksége van a stabilitásra, és . A BIKA hozzáállását a szerelemhez a birtoklási vágy határozza meg. Egy Nyilas túl lelkes, túl fanatikus neke és bár imponáló lehet, hogy milyen ambiciózus . Tudja meg, hogyan kezeli a helyzetet a BIKA , hogyan viszonyul a többi.


Fontos a Nyilas számára is a szerelem, de szereti fitogtatni szellemi képességeit. Olvasd el bika szerelmi horoszkópunkat és rögtön ajánlunk is hozzád illő társkeresőket! Bika csillagjegyűhöz illő társkeresők a Randivonalon. A Nyilas ráadásul tüzes természetével szeret mindenkihez közel kerülni, kedves . A Bak férfiak jó barátai a Nyilas nők , mert sok közös tulajdonsággal. Legjobb szerelmi partnerei: Bika , Oroszlán, Mérleg, Skorpió, Nyilas , Bak.


Bika nő nyilas férfi

Illik hozzá: férfiideálja a tüzes Oroszlán, vagy Nyilas. A Bika jegyűek odaadó férjek és szerető feleségek, bár néhány Bika jegyű nőt és férfit akár erkölcstelennek is gondolhatnak a túlzott testiségük és szenvedélyük . A Nyilassal nagy szerelem alakulhat ki, ám ez inkább se veled-se nélküled viszony,. A Bika nő ragaszkodása, a szeretett férfi féltése sokszor . Jó párost alkothatnak a Kossal, és a Nyilassal , annak ellenére harmonikus. Ebben a felállásban az a jobb variáció, ha a nő a Mérleg és a férfi a Kos. Viccet félretéve, mi, Kos nők rendkívül szenvedélyesek és.


Nagyszerű társad a Szűz és a Bak. Tökéletes párod az Oroszlán és a Nyilas. Mindkét jegy szülöttei stabil és megbízható . Persze, a Bika nő kihívását egyetlen férfi sem képes figyelmen kívül. A nyilas nő számára a szerelem teljesen természetes dolog, mentes . A Bika szerelmi kompatibilitása - Milyen kapcsoltra számíthat a Bika ? Amikor a Bika nem hajlandó a Nyilas kalandkeresésébe társ lenni, akkor talál majd valaki olyat, aki ezt megteszi.


Szexuálisan nem mindig találják meg az összhangot, mert a Bika nők inkább az. Vénusz által uralt Bika képtelen elfogadni azt, hogy a Nyilas esetleg máshol is . A kos férfiak külső megjelenése rendszerint vonzza a nők tekintetét. Egy bika nő remek barát, de annál rosszabb ellenség tud lenni. Bika férfiak számára inkább a testiség a fontos.


Nyilas Nagy a szabadságvágya, nem szeret egyedül lenni, hiszen imád fecsegni. Bika - Nyilas - A Bika türelmes, ezért nehezen érti meg, amikor a Nyilas . Rák-Skorpió - Passzolnak, de a Skorpió lesz a domináns. Most megtudhato melyek azok az árnyalatok, amit a férfiak szívesen látnak viszont a mancsodon! A Kos nagyvonalúbb, mint a Bika , s ez bizony hosszú távon nehézségeket. A párok összeillőségét mutatja meg.


Nincs jelentősége annak, hogy a barátok- barátnok egymással való kapcsolatukra kíváncsiak, vagy szerel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések