2017. december 29., péntek

Hiány idézetek

Három hét külön nem hiányt teremt, hanem teret ad. Egy napon felébredtem, és észrevettem, hogy hiányzik. Ez a legnyomorultabb érzés.


Kinyújtod a keze egy pohár . Azt hiszem, nem is veszek levegőt, amikor nem vagyunk együtt (). Ami azt jelenti, hogy amikor hétfőn reggel találkozom vele már hatvan órája nem lélegzem.

Küldj idézetet a szerelmednek! Egy csendes este, amikor nem vesznek körül a barátok, becsukom a szemeimet és Rád gondolok. További gyönyörű szerelmes idézetek – “ hiányzol ”: “Amikor valami hiányzik, akkor tenned kell valamit – ez egy hívás a magasabb és magasabb csúcsok felől.


Mindennapi örömöm voltál, és mégis eltűntél az idő vadonjában. Szétfoszlottál a semmiben. Már nem tudom, hogyan és miért.


Jelenj meg újra, teljes . Mert minden ember annyit ér, amekkora hiányt hagy maga után.

Nekem a Te hiányod olyan mint a tüdőmnek a levegő,a szívemnek a Te szívenélküled még az élet se . Hiányzol mit is jelent ez nekem? Nézd fenn az égen, hogy ragyognak a csillagok, Hullanak könnyeim tudo hogy fáj nagyon. Ha itt lenél kérdeznéd mi bajom, Csak annyit mondanék hiányzol . A nappalt még csak jól bírom, emléked este fáj nagyon.


Arcod ott dereng a falakon, a hangod szól egy szalagon. Nem lehet nem gondolni rád. A pint Tünde fedezte fel. Fedezd fel (és mentsd) saját pinjeidet a Pinteresten. Alig van úgy, hogy ne téged látnálak magam előtt.


Néha csak a szemedet vagy a mosolyodat, meg ahogy jársz, a rugalmasságodat, a mozdulataid ívét, a lépteid . Válogass kedvedre az oldalon található szép idézetek és bölcs gondolatok közül. Térképeket terítek magam elé, számolok. Verset írok, gitározom, lüktetek. Megtanultam, hogy várni a legnehezebb, és szeretnék hozzászokni, tudni, hogy velem vagy akkor is, ha nem vagy mellettem.


Távol vagy most kincsem, messze tőlem, s most jöttem csak rá, mi lett belőlem. Most nem vagy velem, s csak rólad írok, látni akarlak tége amíg még . Eufória: Ezt érzed ha vele vagy.

Hiánnyal kapcsolatos idézetek, bölcsességek gyűjteménye, a múlt és a jelen neves szerzőitől. Szép napot mindenkinek! Elmondanám, hogy hiányzol, de semmin sem változtatna! Nem próbált meg közeledni hozzám,. Idézetek a hiányról, Idézetek - Adj hozzá te is, és kűld a kedvenceidet!


Képes idézetek ,Képes idézetek ,Képes idézetek ,Képes idézetek ,Képes idézetek . Tudjuk, hogy nem jöhet, mégis egyre várjuk, Enyhíti hiányát , ha álmainkban látjuk. Az ész megérti, de a szív soha, Ha egyszer mi is elmegyünk ahol Ő van, oda. Szerelmes versek, idézetek fórum, 3. A hiány mindaddig él, amíg nem látjuk újra.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések