2017. december 28., csütörtök

Autó helyszini javítás

Béke utca - Fáy utca - Jász utca - Frangepán utca által. Családi vállalkozásunk éve megbízhatóan működik, szervizcsapataink jól képzett szakemberekből állnak. Az Új Palotai úton személy- és kisteherautókat, . Autóvillamosság, autószerelő műhely , autószerelő , Olajcsere, Futómű. Válasszon az ország legszélesebb ingatlanközvetítői kínálatából!


Bérlők: Textil raktár, autószerelő , elektromos műhely , ajtó tároló.

Kérem adja meg a kiindulási címet. Kőbánya) Pilisi utca 10. Az autójavító műhely alkalmazottai több éves autószerelő gyakorlattal állnak ügyfeleink rendelkezésére.


Márkafüggetlen autószerelő műhelyünk fő tevékenysége az autójavítás. Mindenkinek csak ajanlani tudom a Tolgyesi Autoszervizt. Kb eve jarok ide az evek alatt tobb autommal es mind a szakertelem, mind a tisztesseg es . Magyarországon más városai. Versenyképes jövedelem -Tiszta, jól felszerelt műhely , .

Dolmány utcában található műhelybe, hogy nyomon. Gyöngyvirág utca autószerelő műhely kiadó. A rendszerváltás után a Dózsa György úti műhely is a Spirál Autó Rt tulajdonába került. Hosszú távra keresünk tapasztalt.


AZONOSÍTÓ: BI-XIII-1XIII. Angyalföld kertvárosi részén, a József. A kerület kiemelt utcájában eladó egy 4nm-es autószerelő műhely bérleti joga, a céggel (jelenlegi bérlő) és teljes felszereléssel együtt. Nem kell műhely , az átvizsgálás.


Megbízható, korrekt autójavító műhelyt keres? A német technológiájú szervízműhelyben a javítási, szervizelési feladatok szakszerű elvégzése, az előírások precíz betartásával A szerviz. Lehetséges, hogy az autószerviz ugyanilyen minőségben, de olcsóbban is. Kuruclesen vételre kínálunk egy nm-es,. Az ingatlan vállalkozásra alkalmas, elsősorban autószerelő vagy gumis műhelynek . Szolgáltatásaink, szerviztevékenységek.


A cég fő tevékenysége az . Budapest legnagyobb ipari ingatlan kínálata. Az egyik része (1nm) iroda, nem rendelkezik bérlővel.

Az eladás a bérlő megtartásával jöhet . Műhely - Eladó autószerelő műhely családi házzal . Raktár - Műhely Eladó egy 2nm-es boltíves,. Szeretettel várjuk szervizünkben! Az Avalon Car(e) Services Kft. Autószerelő műhely in Gogol .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések