2017. december 15., péntek

Érettségire épülő képzések nyíregyháza

Gyakorlatias tanfolyamok, minőségi szakmai képzések. Tekintse meg elérhető képzéseinket és válassza a távoktatást amennyiben nem elérhető közelében a kiválasztott képzés ! Tekintse meg az elérhető képzéseink listáját, válasszon távoktatást amennyiben nem elérhető a közelében a kiválasztott . Aloldalak: Érettségire felkészítő képzés. Iskolarendszerű felnőttoktatás:.

Megjelent az új OkJ-s lista! Keresd új néven a régi szakmákat! Felnőttképzési tevékenységet is végez a szakmai képzésbe bekapcsolódó álláskereső, szakmát váltani. Nyíregyháza , Dugonics u. Felsőoktatási szakképzés.


Fiatalok bevonása és ifjúságfejlesztés a kistelepüléseken ( érettségire épülő ) . A szakképzést választók érkezhetnek az általános iskolából, érettségi után. Képzési Jegyzék) azonosító számú képzések érettségi végzettségre épülnek , ezek.

Ingyenes 3órás nyelvi képzések a szakképzési centrumokban. Mikor ingyenes egy OKJ-s képzés ? Bármilyen szakmát ingyen. Hogy milyen OKJ-s képzésre jelentkezhettek érettségi után, megtaláljátok itt.


A fotográfus és fotótermék-kereskedő képzésben résztvevő olyan fejlett vizuális. Jelen pályázati felhívás keretében az egészségügyi szakképzést nyújtó intézmények nappali tagozatos, érettségire épülő OKJ képzésben részt vevő tanulói . A jelentkezési feltétel szakmai képzésekhez általában az érettségi . Az ágazati szakmai igényekhez igazolva tovább bővült az érettségire épülő szakmai képzés a csecsemő- és kisgyermek ápoló, illetve gondozó. Alfa Kapos Képző Központ Kft. A kertépítő és -fenntartó feladata az épülő zöldfelületek terv szerinti kivitelezése, a meglévők fenntartása.


Képzés célcsoportja Mindazok, akik érettségivel rendelkeznek. A centrum tagintézményeiben a középfokú oktatás mellett az érettségire épülő szakképzések is jelentős mértékben jelen vannak. Nappali rendszerű képzés . Gépgyártástechnológiai technikus (éves ágazati érettségire épülő ). Szakközépiskolai érettségire felkészítő (éves). A képzés célja: A gyógyszertári asszisztens a gyógyszerellátás területén foglalkoztatott.


Egészség és Tudomány Bt.

Perfekt Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Képzési Központ. Jelentkezés feltétele: – Érettségi bizonyítvány – Orvosi. Ezek megszerzéséhez érettségi szükséges, a képzés pedig felsőfokú . Kattints ide, Csoportos jelentkezés.


Képzés megnevezése: Pénzügyi-számviteli ügyintéző. JELENTKEZÉSI LAP érettségire épülő nappali tagozatos szakképzésre . Elektronikai technikus .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések