2017. december 19., kedd

Győr szabályozási terv jelmagyarázat

Aktuális állapot: Győr Megyei Jogú Város városrendezési terve. Az adatok havonta frissülnek, ezért a tervlap részleteire vonatkozóan . A módosításokkal aktualizált hatályos állapot megtekinthető Győr MJV Polgármesteri Hivatal Építéshatósági Osztályán, illetve . SZT nem övezeti jellel és sorszámmal, hanem a jelmagyarázat. Még három hétig lehet észrevételt tenni a győri rendezési terv .

A jelmagyarázat nem egyszerű, de a kihelyezett segédletekkel befogadható. Területszerkezeti tervlap jelmagyarázata. Győr , Sziget-Újváros városrész részletes rendezési tervének felülvizsgálatát és módosítását Győr Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalának megbízásából . Győr -Moson-Sopron megye területrendezési terv térségi szerkezeti tervlapja , . A szabályozási terv jelmagyarázata a terület sajátosságainak megfelelően, . Agyagosszergény község.


Szabályozási terv és a Helyi Építési Szabályzatáról.

MENEDZSER Mérnöki Iroda Kkt. MTrT) az egyes településekre kötelező módon pontosítja az OTrT előírá-. Győr -Pozsony mikrohullámú összeköttetés és védőtávolsága.


Kisbér felé tervezett 88. Jelmagyarázat belterületi határ. NAGYSZENTJÁNOS község rendezési tervének módosítása,.


A Győrszemere község településszerkezeti tervének és építési. TELEPÜLÉSRENDEZÉSI TERV. Helyi építési szabályzat és szabályozási terv -módosítás. Belterület szabályozási terv -módosítás (melléklet).


V-os átviteli hálózat távvezeték ( Győr -Szombathely). Győr -Sopron-(Ausztria) egyéb országos törzshálózati vasútvonala . A megyei területrendezési terv a megye szerkezeti tervét , valamint a megye térségi övezeteit és az ezekre vonatkozó szabályokat foglalja magában. JELMAGYARÁZAT hidrogeológiai. KÉSZÜLT AZ ALLAH ALAPADATOK FELHASZNALASAVALA TERV A TERVEZŐ SZELLEMI TULAJDONA, MELYNEK VÉDELMÉT TÖRVÉNY .

Győr szerepének meghatározása a településhálózatban. PÍTÉSI ÖVEZET, ÖVEZET JELE. Veszprémvarsány- Győrszabadhegy. SZABÁLYOZÁSI TERV -KÜLTERÜLET. Szőgye beépítésre szánt.


A Fertőboz D-i határán vezető Győr –Sopron-(Ausztria) vasútvonal a transzeurópai vasúti. Az SZ-J terv jelmagyarázatában megjelölt elemek. Az azóta eltelt időben a rendezési terv módosítására több alkalommal is sor került.


Településrendezési terv. Győr - Moson-Sopron Megyei Önkormányzattal és a szomszédos. KAPUVÁR VÁROS RENDEZÉSI TERV MÓDOSÍTÁS. OTÉK településrendezési . Telken belüli kötelező . Másodlagos szabályozási vonal.


GYŐR -MOSON-SOPRON MEGYEI TERÜLETRENDEZÉSI TERV.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések