2017. július 17., hétfő

Karosszéria lakatos állás

Friss karosszéria lakatos állások. Karosszéria lakatos állás Budapest. Ingyenes, gyors és kényelmes munkakeresés regisztráció nélkül. Keress munkát az összes magyar állásportálról a Jooble weboldalán!


Böngésszen a karosszéria lakatos munka között Budapesten.

A legfrissebb karosszéria lakatos és hasonló munka a jobinfo. Nézze meg a legújabb állásajánlatokat és válasszon az Önnek leginkább . Kattintson az állásajánlatok megtekintéséhez a(z) karosszérialakatos pozícióra. Küldje el önéletrajzát és találjon új munkát még ma!


Betöltetlen munkahelyek és . Elvárások: Szakmunkás bizonyítvány. Németül alapfokon beszélő karosszérialakatosokat keresünk Stuttgartba, német céghez .

Gyors és egyszerű jelentkezés a Jobline-on. Minden álláshirdetést megtalál a Jobswype weboldalon. Az ingyenes székesfehérvári állásportál ! Nézd meg az álláslehetőség részleteit és jelentkezz a Cvonline. A Trovit-on vannak a legjobb betöltetlen állások ! Akkor ez az állás tökéletes számodra! Kategóriák: Pályázatok.


Szakképzett karosszéria lakatost keresünk márkakereskedésünk…See this and similar jobs on. Rede Autohaz - Reparacao . Precíz, munkájára igényes hozzáállás . Ha érdekli az állás, jelentkezzen! A munkakör célja: A telephelyen javításra leadott gépjárművek karosszéria javítási.


Elvárt szakképzettség karosszéria lakatos. Egri székhelyű, tehergépjáművek javításával foglalkozó szerviz . Karambolos Üzemünkbe keresünk KAROSSZÉRIALAKATOS kollégát.

Kérjük válasszon megyét! Tekintse meg aktuális állásajánlatainkat ( profession.hu). TOLNA MEGYE (szekszárdi munkavégzéssel):. Villanyszerelőket keresünk Németországba.


A BMW Wallis dinamikus növekedése nyomán az alábbi munkakörökbe keresünk ambiciózus munkatársakat. Ha Ön izgalmas és kihívásokkal teli . Autómosó, autókozmetikus. A műhelyben kilenc autószerelő állást és öt karosszéria lakatos állást alakítottunk ki a kor legmodernebb követelményei szerint.


A csapatunk jelenleg tizenegy . CNC gépkezelő, karosszérialakatos és villanyszerelő szakmákban. Nyolcan önköltséggel szereztek oklevelet, akik autószerelők . Iskolánk matematika-bármely természettudományos szakos tanárt és villanyszerelő gyakorlati oktatót keres.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések