2017. július 27., csütörtök

Érdekes tesztek tiniknek

Tesztek - Teszteld a tudásodat! Nézd meg, mennyire vagy otthon a kamaszokat érintő témakörökben! Gyorsan gondolj egy számra és között.


Rengeteg csajos téma,tippek, tesztek ,tanácsadás,trendi ötletek,és még egy jó kis chat is vár rád. Hát akkor mire vársz,kattints a .

Iskolában, munkahelyen, a városban közlekedve, szomszédokkal szóba elegyedve. A két leggyakoribb életmód tipp a női magazinokban, hogy fogadd el önmagad és változz meg - egyszerre. Lássuk be, ezekkel nem sokra megyünk. Töltsd ki szerelmi tesztjeinket hogy képben legyél saját érzelmeiddel vagy másokéval kapcsolatban. Végre itt egy igazán érdekes és szórakoztató szerelem teszt kifejezetten tiniknek.


A szerelem teszt tiniknek elkéri a srác és a lány adatait,. Ezt a tesztet az 50-es évek óta használják annak megállapítására, hogy valaki hülye-e. Hogyan írnád le a szobádat?

Vajon milyen színeket látsz a teszt képein? Amikor már egy ideje szinglik vagyunk, nem csoda, hogy elkezdünk azon gondolkodni, vajon ki lesz a következő srác, aki meghódítja a . Kezdőlap Vendégkönyv Képek Reklámozd az oldalad! Ide ír ha problémád van az oldallal!


Mi kéne még az oldalra? Mi tetszik az oldalon a . Egy mese, amiben te vagy a főszereplő, és amiből mégis kiderül, hogy valójában milyen a kapcsolatod . Amint képessé válsz Önmagad megismerésére, megvizsgálni a személyiséged fő területeit, megismerni motivációdat, magabiztosabb, és boldogabb leszel, és . Mert rólam-rólunk szólnak. Izgulok, sírok, nevetek rajta. A kamaszok zöme egyáltalán nem tudja, mivel szeretne foglalkozni a jövőben. Ez rendjén is van, viszont általános iskola után tovább kell . Az iskolában én vagyok a. You Too Can Have a Body Like Mine: A Novel.


Tudjátok kik a legügyesebbek ebben a játékban? Kopácsi László pszichiáter, life coach pszichiátriai blogja a gyógyszerfüggőség (benzodiazepin-függőség, altató-függőség, antidepresszáns -függőség) .

Tibeti személyiségteszt ” néven kering az interneten, és bizonyos időközönként. Ez a játékos önismereti teszt érdekes dolgokat árulhat el a . A legjobb pályaválasztási tesztek. Ingyenes, online pályaorientációs teszteket . Miloyen egy jó ú szerelem teszt ami tiniknek szól? Utálom, amikor hallottam az emberek ki vannak téve a mondás: nem lehet szeretni . Ebben segít az alábbi önismereti teszt.


Az önismereti teszt az önismeret és a személyiségfejlesztés hasznos segédeszköze. Húsz kérdésre kell válaszolni, úgy, .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések