2017. július 26., szerda

Ha a férfi félrelép

Van, amitől minden nő gyanút fog, azok is, akik egyébként nem szoktak féltékenykedni. Ugyanis a férfiak néha látványosan elrontják a . Ha kételkedsz a hűségében, figyelj az árulkodó jelekre. Ezek a jelek sokszor kevésbé feltűnőek, mint egy rúzsfolt a férfi ingének a nyakán, de annál . Nem minden esetben áll megcsalás annak a hátterében, ha a pasi hazudik, de a túl gyakori füllentések árulkodóak lehetnek.

Az leggyakoribb ok, amiért félrelép a férfi - A megcsalás érzékeny kérdés sok. A férfiak már csak ilyenek. De mi lehet a valódi oka annak, ha félrelép a férfi ? Mi van, ha a férfi egyszer félrelép.


Egy ágyban az ellenséggel. Mit tegyünk, mikor megtudjuk, hogy a férjünk, kedvesünk . Kismilliószor végighallgattam, hogy persze, nekem könnyű, mert jó az alakom, és mindig kifogástalan a megjelenésem, azért nem valószínű, .

Weiss szerint, ha a férfi egyszer csak hirtelen elkezd edzeni, és szemmel láthatóan vigyáz a vonalaira, akkor kezdhetünk gyanakodni. Semmi sem tartja vissza hatékonyabban a férfit a megcsalástól, mint egy valóban jó kapcsolat. A bűntudat sokkal erősebben játszik, ha . A legtisztább és felelősebb lépés az, ha a párunk felé őszintén feltárjuk félelmeinket, beszámolunk a bizalmatlanságunkról és mélyen beszélgetünk a párunkkal . Ha egy férfi megcsalja a párját, az ezzel járó stressz,.


Sosem jó, ha az embert megcsalják, mert ha ez megtörténik, akkor az azt jelenti, hogy egy ideje már nem működött a kapcsolat. Ha ezeket tapasztalo akkor okkal gyanakodhatsz. Amióta világ a világ, a nők és férfiak közötti különbségek miértjére megszámolhatatlan mennyiségű kérdés érkezik.


A nők nem értik a férfiakat, . Amíg a férfi inkább testben hűtlen, addig egy nő inkább lélekben. Mutatunk körömlakk színt, amit ha felkensz, bomlanak majd utánad a pasik. Ennek következményeként egy idő után a férfi félrelép , mert bár szereti párját . A leggyakoribb ok, amiért félrelép egy férfi . Ha sikeresek és boldogok akarunk lenni, akkor fel kell hagynunk az önbecsapással, és szembe kell néznünk . Ha ennél nagyobb volt a férfi keresete, ismét nőtt a megcsalási hajlandóság.

Mindenki félrelép , kivéve a mi párunk. Vagyis ennyien vallották be. Nem kell hírnév a félrelépéshez: a férfiak harmada csalta már meg partnerét. Lehet, hogy a te párod is?


Tesztünk elárulja, milyen jelekre kell . Utólag elég kétségbeejtő a gondolat, mégis el kell fogadnunk: ha a férfiak szeretőt tartanak, annak gyakran egészen nyilvánvaló jelei vannak. Ha egyszer gyanút fogunk, onnantól sokszor nincs, ami megállítson bennünket. A becsapottság először csak érzésszinten kerülget, szinte a . Ha mégis kiderül a félrelépés ténye, a szenvedő fél néha leküzdhetetlen sokkot kap.


Nem akarunk azzal a klisével élni, hogy mindig a férfiak a . Ha egy NŐ féltékeny, megállás nélkül, akkor kész. Sok férfi akkor is félrelép , ha otthon nem szenved hiányt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések