2017. január 25., szerda

Érettségi egy év alatt debrecen

Érettségi egy év alatt debrecen

Digitális képzéseink célja a hagyományos középiskolai képzésből kimaradók érettségihez juttatása. Azok számára jött létre, akiknek már behozhatatlan . Miért válaszd az éves gyors érettségi képzésünket? De nem váltja ki az iskolai tanórákon való kötelező megjelenést, ami heti egy alkalom! Ingyenes esti gimnázium korhatár nélkül, Debrecenben.


Érettségi egy év alatt debrecen

Jelentkezz most esti gimnáziumunkba, és szerezd meg az érettségit. Tagozat ‎: ‎Esti tagozat A tanfolyam besorolása ‎: ‎Esti gimnázium A tanfolyam időtartama ‎: ‎vagy tanév A tanfolyam helyszíne ‎: ‎40Debrecen, Arany. Felnőttoktatás - Euro Baptista euro. Szerezzen érettségit az EURO-ban esti vagy nappali tagozaton! Személyesen: 40Debrecen , Angyalföld tér 7. TAJ kártya; adókártya; 18.


A debreceni oktatási intézmény várja leendő diákjait. A szakmai bizonyítvány és az érettségi bizonyítvány megléte nélkül maximum teljes évet adnak . Ma már szinte mindenhez kell érettségi , amihez pedig nem kell most, ahhoz majd jövőre. A képzés beindult, csatlakozhat egy folyamatban lévő csoporthoz! Intézményünkben jelentkezhet szakközépiskolában folyó, érettségi vizsgára felkészítő . Budapest, Debrecen , Miskolc,. Középiskola kategóriában.


Születési idő ( év.hó.nap):*. A tanuló által választott idegen nyelv ( érettségi vizsgához):. Ezt a képzést azoknak ajánljuk, akik alapvetően otthoni tanulásra alapozzák a felkészülésüket az érettségire. Hiányzó: alatt Nemcsak az érettségihez, az élethez is utat mutat a Magiszter.


Nincs még veszve semmi, legyen akárhány éves az ember, lehetőséget kap. Válaszok erre az egyszerűnek tűnő kérdésre. Legalább éves életkor, Általános iskola 8. Beiratkozás Debrecenben.


Képzés: év alatt érettségi bizonyítvány szerezhető; Képzés munkarendje: Esti; Képzési forma:. A tanulási segédanyagok elektronikus úton hozzáférhetőek. Konzultációk a kötelező érettségi tárgyakból félévenként alkalommal.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések