2017. január 31., kedd

Bak férfi jellemzése

Bak férfi jellemzése

KOS jegy RÁK aszcendenssel. E két csillagjegy egyesüléséből egyfajta belső minőség keletkezik. Az intimitást kedvelő, gondolkodó és magába forduló Rák . Ugye nekem az aszcendensem és a horoszkópom is rák. Akkor az több érzékenységre utal vagy? Fogalmam sincs, erről nem találtam semmit.


Sok helyen olvashatjuk, hogy aki a Rák jegyében született, családcentrikus. De mit is jelent ez az egyes aszcendensek esetében? Az aszcendens legalább olyan fontos, mint a születési jegy! Honlapunkon található aszcendens (ascendens) számító egy. Fiatal korában az arca jó alakú, idősebb korában elveszíti az alakját és megereszkedik.


Rák aszcendens : Julia Roberts, Cameron Diaz. Kos Bika Ikrek Rák Oroszlán Szűz. Amennyiben ez a kardinális vizes jegy az aszcendense érzelmi alapon döntesz.


Mérleg Skorpió Nyilas Bak Vízöntő Halak. A külső megjelenést legnagyobb mértékben az aszcendens és. Szentimentális vagy, de nem émelyítően – romantikus beállítottságodba egy kis realizmus keveredik. Becsületességed és őszinteséged soha . Ritka, de előfordul, hogy valakinek a Napjegye és az aszcendense megegyezzen.


Nem tud elszakadni érzelmi múltjától. Nagyon lelkizős típus, sokszor túl érzékeny, és ez sok betegség forrása lehet. Jelezően, kamasz vagy felnőtt korban tőr előre az aszcendens ,. Az Aszcendens a külvilág ingereire való reagálásunk minőségét. Ez meglátszik a testalkatukon és a lelki alkatukon is.


Kedves, finom, visszahúzódó stílus jellemzi őket. AZ IDEÁLIS PÁROSÍTÁSOK A KÖVETKEZŐK: KOS ASZCENDENS . Képesek bárkit jókedvre . A Rák Ac-t a Hold uralja. Amikor a Kos az Aszcendens, az uralkodó bolygó a Mars.


Ikrek, vagy a Rák tulajdonságokkal keveredik a Bika-adottság. Szemei lágyságot, melegséget . Amikor könnyű szél borzolja a víz felszínét, és a tenger lágyan hullámzik, a Rák már akkor is úgy érzi, . Külsõ ingerekre lassan és szeszélyesen reagálsz. Fõleg a saját belsõ érzései hangulataid irányítanak. Hangulatuk változékony, mások érzéseire könnyen ráhangolódnak.


Bak férfi jellemzése

Havi Rák -horoszkóp – Megmutatjuk, milyen lesz a hónap! Egy általános jellemzést olvashatsz most a Rák jegyről, használd. Ha kíváncsi vagy milyen a szerelmes Rák . Dalai Láma horoszkópja.


Töltsd le a születési horoszkópot! A gondoskodó, családcentrikus Rák számára komoly probléma, ha kezdeményeznie vagy cselekednie .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések