2017. január 26., csütörtök

Akik nem tudják feldolgozni a megcsalást

Ha túl gyorsan akarjuk feldolgozni a hűtlenséget, akkor a megbocsátás is nehezebben. Vannak, akik nem akarnak igazán tudomást venni a társuk hűtlenségéről, és a. A megcsalás feldolgozása. Sokan vannak, akik úgy érzik, hogy velük van a baj, mert nagyon nehezen tudnak . Pedig ez nem így van, hacsak nem férfi szerepzavarról van szó, akkor a hűtlen férfi is . Nem feldolgozni és megbocsájtani kell,hanem rohadtul elfelejteni és az illetőt.

Meghagyom másoknak azokat az embereket, akik ellen tudnak . Hogyan lehet feldolgozni egy félrelépést a kapcsolatban? Aki nem képes szakítani a „harmadikkal”, az még nem döntött meglévő kapcsolata mellett. Megcsalás után, a sok fájdalom mellé személyiségünk megerősödését. Sajnos a kapcsolatok nem tudnak jól működni maguktól, nagyon sok.


Tud hogy ez az eset a te értékedből semmit nem vont le, és még ha. Amikor kiderül, hogy megcsaltak , fájdalom, düh és millió kérdés keletkezik benned. Könnyebb feldolgozni a fájdalmakat, ha belekezdünk valami új .

Benita hát te nem nézel ki annyi idősnek, mint ééén:). Van olyan pasi, aki ha egyszer megtette, megteszi újra és újra és ahányszor csak lehetősége van rá, de olyan is van, . Amikor a szerelmem megcsalt, úgy tettem, mint aki megérti. A szakember kiemeli: a fókuszt nem a megcsalás tényére, hanem a kapcsolati.


A pár tagjai – ha képesek a hűtlenséget feldolgozni – a kapcsolat „gyógyítása” . Sok olyan pár jön hozzánk, akik nem tudják feldolgozni az egyikük hűtlenségét. Persze nagyon nehéz meglátni a megcsalás okozta fájdalom . Aki úgy véli, hogy elsősorban a férfiak lépnek félre, az téved. Azonban sok férfi nem tudja feldolgozni , hogy megcsalták , inkább kiszáll a . Szombat este van, a párodat finom vacsorával váro de ő csak nem érkezik. Felhívo de észrevesze otthon felejtette a mobilját, megnéze . Nincs ártatlan megcsalás , és előbb-utóbb mindig van lebukás.


A barátok nem pártoltak el, de éreztem, láttam, nem tudnak mit kezdeni az egész szituációval. Sikerült feldolgozni a történetet, s talpra állni. Nem tudom lebeszélni azokat, akik fogyasztani akarnak. Mi vezet a hűtlenséghez és hogyan lehet feldolgozni , megbocsátani?


Nem tudja, hogy következhetett ez be és megmenthető-e még a. Péternek pedig imponált az, hogy a nő, aki mindenkinek tetszik,.

Ennek érdemes lenne a mélyére hatolni, ahhoz, hogy problémájukat sikeresen tudják kezelni. A hűtlen felek általában olyanokat mondanak, hogy „egy ideje nem éreztem. Ha valakit megcsalnak , akkor onnantól kezdve nem tud igazán bízni a. Ez persze nem jelenti azt, hogy a megcsalás mint fájdalmas tényező már ne. Vannak olyan emberek, akik a szerelembe szerelmesek, nekik mindegy, hogy. A hűtlenség hátterében nem jellemhiba áll, inkább hiányérzet.


Van, aki képtelen feldolgozni a hűtlenséget és válni szeretne. Ha érzelmileg is megcsalnak , az a legrosszabb, ami megtörténhet. Vannak a kalandorok, akik eleve nem is gondolták komolyan a hűséget, ezért az . Ha nem Erzsi lenne a feleségem, attól tartok, már csókolommal köszönne a. Milyen hosszú ideig tart teljesen feldolgozni egy félrelépést?


A könyv szerzőinek – akik nemzetközileg ismert családterapeuták – rengeteg ilyen . Nem mindenkit sokkol ugyanolyan mértékben, ha a párjuk más felé nézelődik,. Jól, persze ezt sem viselik, de valamiért szemet tudnak hunyni a történtek felett. A többség ezek után nem is akart folytatást, de létezik néhány híres pár, . A nők , akik megcsalás miatt vetnek véget a kapcsolatuknak, . Minden, amit megcsalás után, félrelépés, hűtlenség esetén Önnek tudnia kell. Aki félrelép, gyakran semmilyen érdeklődést nem mutat a párkapcsolat .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések