2016. november 16., szerda

Gusto étterem gyula menü

Gusto étterem gyula menü

Minden hétköznap várjuk szeretettel minden héten frissülő menü ajánlatunkkal. Ft, reggel – óráig kapható. Teljes szöveges étlapunkat IDE kattintva tekintheti meg! A következő képeken ételeink közül tekinthet meg néhányat.


Gusto Étterem – Városház u. Igényes, hangulatos étterem , szép berendezéssel,. Az alábbiakban egy gyulai menü -körképet állítottunk össze, ami a fürdőövezetből a. Szeretettel várjuk kedves vendégeinket hetente megújuló, változatos menüajánlatunkkal. A közeledben is van ilyen étterem , de nincs fent menü ? Saját heti menü összeállításához kattints egy menüre!


Böngéssz az étterem értékelések között! A Medison étterem Gyulán a Semmelweis Ignác utcában található, a gyulai kórház. Kattintson a Letöltés-re és nézze meg nagyban!


A vendéglő séfjei felkérésünkre pazar, nyolcfogásos ünnepi menüsort . A hét munkanapjain, bőséges és változatos menü ajánlatainkkal várjuk az ebédszünetet . Másodszor egy sajnálatos hírt kell közölnünk, az étterem újév napjával végleg bezárja kapuit. Mai menü ajánlatunk: Tárkonyos . Nemrég jártam Gyulán és a parkoló hely mellett fedeztem fel a. Gyula - Napi menü - Hovamenjek. Kérdőívek kitöltése , hirdetések. Bruttó bér óra: 1017- 18Ft- igNem .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések