2016. november 29., kedd

18 Kerület programok

Turn on Location History to track places you visit. Internetes és alkalmazástevékenységek bekapcsolása a meglátogatott helyek nyomon követéséhez. Verzió Filmfesztivál 16. Művészeti Egyesület és a Szabad Alkotók Köre közös kiállítása nyílik “2.


Programok , rendezvények, fesztiválok.

A programok már pénteken elkezdődnek: április 28. Ezen programfüzetünk elején már megtalálható az új logónk is, mely a már Önök által . Fesztiválok, játszóházak, gyerekműsorok, zenés programok , wellness, babás programok , bábszínház, táborok, . Gyerekprogramok, családi programajánló. A sportágak programjáért kattintson a legördülő menü megfelelő . Többek közt Roy és Ádám, illetve a Lord együttes is.


Műsorváltoztatás jogát fenntartjuk! Téma: magyar konyhák a Kárpát-medencében, ennek megfelelően lesz .

A Kerület Erős Embere – a BAKOS FITNESS támogatásával Jelentkezés. MSZP-s Szaniszló Sándor váltja a fideszes Ughy Attilát. Az év hátralévő részében is színes programok várják a kerületben élőket: a Zuglói Cserepes Kulturális Non-profit Kft.


Filmvetítéssel, kézműves foglalkozással, arcfestéssel várják a gyerekeket, családokat! Szüreti Fesztivál a XVIII. Helyszín: a Magyar Nemzeti Múzeum kertje. Budapest Főváros XVIII. BSI Futónagykövet, XVIII.


Megrendelhető programok . Szilárd útburkolattal látják el a budapesti földutakat egy négyéves útépítési program keretében - jelentette be a főpolgármester pénteki . Az aktuális családi programokat itt találod! Patináns éttermünk kedvenc helyszíne az esküvőknek, családi- és céges . Pestszentlőrinc büszkesége az Új Tündérkert étterem és kávéház. Csepel SC Fitness Stúdió.


Az olyan hagyományos budapesti programok mellett, mint a. Civil Alap terhére a kerületi civil szervezetek támogatása program . Előadás a Klímatudatos megoldások a zöldfeületgazdálkodásban című MÖFÖSZ konferencián a 18.

Green City konferencia a Construmán . Szent Lőrinc Napi Kézműves Sörfesztivált szervez . Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központ. Csörgő Ottilia, bejárós kurzus! Az elmúlt hónapokban elkészült egy kerületi „minimál választási program ”, amely minden, a közjót szolgáló fontos szempontot tartalmaz – fogalmazott. MOB sportiskolai program. Kondor Béla Közösségi Házban a kerületi diákolimpikonok köszöntésére.


Kerületi Csontváry Kosztka Tivadar Általános Iskola.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések