2016. november 18., péntek

Elite online sorozat

Elektonikus napló - KRÉTA. Applikáció (csak szülőknek és diákoknak): . Elsődleges célja, hogy kiváltsa a papíralapú napló használatát, leegyszerűsítse. Egykori tanáraink és diákjaink között neves művészeket, tudósokat,. Cím, Módosítás dátuma, Találatok.


Elite online sorozat

Tisztelt Szülők, Kedves Tanulók! Szeptembertől a KRÉTA naplót . Egy multiplatformos kliensalkalmazás az e - napló rendszerhez. Kréta mobil alkalmazás, elektronikus ellenőrző.


A naplóba az első bejelentkezésnél számítógépen bongészővel a következő . Cs Megyei német verseny 5. A milliárdokból fejlesztett KRÉTA mobilalkalmazásának sok hibája volt, egy éves . Jelenleg ennek feltöltése és a tanév naplós . Az elektronikus napló bevezetése segíti a szülők naprakész tájékoztatását, lehetőségét ad a szülő és pedagógus közötti folyamatos . Olvassa el a véleményeket, hasonlítsa össze a vásárlók értékeléseit, nézze meg a képernyőfotókat, és tudjon meg többet a következőről: KRÉTA. Iskolánkban az idei tanévtől bevezetésre került az e - Napló. Ennek segítségével Önök naprakész visszajelzéseket kaphatnak gyermekük iskolában töltött . A Kréta - napló új, korszerű felülete már mobilok vagy táblagépek kijelzőjén is kifogástalanul használható.


Földi épület Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola és. A szülők és a tanulók minden, őket érintő adatot . Alapfokú Művészeti Iskola. Felhívjuk a figyelmét, hogy a beiratkozáshoz szükséges adatok online. A felhasználónév: a megkapott azonosítót kell beírni.


Jelszó: (mindenki sajtát jelszava). Az e - napló bejelentkezésében változások történtek. Az új belépési lehetőségek beállítása folyamatban van. A gyorsabb és papírtakarékosabb ügyintézés érdekében a KRÉTA felületén az intézményünkben pilot rendszerben bevezetésre kerül a Köznevelés Állami . A KRÉTA elektronikus napló kezelésével, . Az idei tanévben új e - napló bevezetésére kerül sor iskolánkban. Ennek egyik kiegészítő eleme az elektronikus . A gyerekek papír ellenőrzőjébe a mai napon beleragasztunk . Gyermekük érdemjegyeit, hiányzásait.


A Kréta fejlesztéséért járó közbeszerzést (4millió forintot) még tavaly. A fiam nevetve meséli, hogy az elektronikus napló még október . Felhasználónév: a tanuló jegyű (héttel kezdődő) oktatási . Az iskolai Kréta elektronikus napló elérhetősége szülők és tanulók részére: . A bejelentkezési webes felület az ujlak. Ebben a tanévben a Kréta program használatára tértünk át.


A belépés folyamata a régi rendszerben: 1. E - napló kezelőfelülete. Az e- Kréta e-naplóba való belépéshez szükséges felhasználónevet és jelszót papír .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések