2016. április 28., csütörtök

Táplálékpiramis ppt

Táplálékpiramis ppt

TÁPLÁLÉKPIRAMIS zsírok édesség fehérje szénhidrát édesség zsírok édesség. Letölteni ppt EGÉSZSÉGES TÁPLÁLKOZÁS . Szint - Gabonafélék: Táplálkozásunk alapját képezze, minden étkezéshez fogyasszunk valamilyen gabonaterméket. Iskolán kívüli feladat. Töltsd ki és küldd vissza nekünk a . Célkitűzés: „Ne csak egyél, táplálkozz is!


Táplálékpiramis ppt

Projektor, laptop, hangszóró. Elégetjük a fő és melléktermékeket és nem juttatjuk vissza a körforgásba. Előállításukra csak a növények képesek, az. A táplálékpiramis megcsonkítása. Ezeket az arányokat legjobban a táplálékpiramis szemlélteti.


Plakát: a táplálékpiramis tablója, élelmiszerek képeivel szemléltetve. Szénhidrátok - vitaminok . Nincs rendelkezésre álló információ ehhez az oldalhoz. Népességek kölcsönhatása a társulásokban. Az egészséges táplálkozás irányelvei - SotePedia.


Tapasztalatszerzés, táplálék piramis szemléletformálás a helyes étkezési szokások kialakításáról egészségtudatos életmód formálása. Testünk építőkövei: A vitaminok. A diéták fajtái elkészítési mód és tápanyagfajták szerint.


A csoportmunkák bemutatása Értékelés Keressetek ppt -t azokról. Mindenki felelős saját . Ezeket a diétákat nem orvosok és tudományos hátteret igénylő munkával, kutatással foglalkozó emberek állították össze. Tehát tudományosan sokszor nem . Természetvédelem – ppt bemutató, kötetlen beszélgetés, játékos feladatok, TOTO.


Táplálékpiramis ppt

Sok szárított fűszer, és nem kész porok ! Szív és érrendszerei betegségek kockázatát befolyásoló tényezők. Author: DietCreated Date: Title: 1. A víz, mint életfeltétel, - táplálékpiramis. Jó gyakorlat” Irodalmi vetélkedő Móra Ferenc Kincskereső kisködmön című regényéből. Ezután táplálékpiramist készítettek a gyerekek. A doktornő ppt bemutatót tartott, amely az egészséges életmód . Táplálékpiramis : a kiegyensúlyozott étrendA kiegyensúlyozott étrend a legtöbb ember számára . Cukorbeteg étren diéta- MSD A diabéteszes táplálékpiramis A 2-es típusú diabétesz gondozásának . Szenvedélybetegségekről ppt készítése, irányított tanulói.


Egészséges téli táplálkozás. Két- és ötéves kor között. Holdhatás, táplálékpiramis , hideg-meleg ételek, honos ételek), táplálkozás bioenergetika. Tematikus térképek összehasonlító.


PPT bemutatók készítése.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések