2016. április 26., kedd

Kakaspor méheknek

Kakaspor méheknek

Ide várok sok szerettel minden méhekkel , méhészkedéssel,. Nyilván nem az elégetés és nem a kakaspor a megoldás, de akkor meg mi? Költésmeszesedés (Ascosphera apis, gombás megbetegedés, faktorbetegség).


Kakaspor méheknek

Költéskövesedés (Aspergillus flavus, penészgomba). Ennek okai különbözőek és csak részben ismertek, így például tudunk a méz kiváló antibakteriális tulajdonságáról, másfelől pedig a méhek . Tau-flavinat hatóanyagú széles spektrumú rovarölő szer; Méhekre nem veszélyes, de: Etilén-glikolt tartalmaz, ez nem bomlik le, mézbe kerülve . Mit lehet/kell elmondani? Milyen titoktartási szabályok vannak? NB keretekkel dolgozom nádkaptárban,s a megfigyeléseim szerint,amelyik kaptárban tavasszal az első átvizsgáláskor NB keretet takartak a méhek ,azok fel . Hej a méhek Méz is volt minden legelőn--sokáig nem kelett ész a méhészethez.


Mitac - Kakaspor -fumagilin Nélkül nehéz és nagyon költséges Méhészkedni . Aztán add el mint kakaspor ;D . Sok esetben a beteg méhek családszinten sokáig kevés, vagy ne-. MIT KELL TUDNI A „HÁZIPATIKÁNKBA” AJÁNLOTT NEOTESOL PULVISRÓL, AMIT KAKASPOR MEGNEVEZÉSSEL SZOKTÁK KÉRNI A . Hiányzó: méheknek - Natura Gyógyszertár www.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések