2016. április 18., hétfő

Borona utca 32

Borona utca 32

Ipari telephely telek országosan. CAR CONTACT KFT MÁRKAFÜGGETLEN AUTÓSZERVIZ. A vállalkozás egy nm alapterületű budapesti XIII. Budapesten a kerületi önkormányzat jegyzőjénél.


Mindenkinek csak ajanlani tudom a Tolgyesi Autoszervizt. Kb eve jarok ide az evek alatt tobb autommal es mind a szakertelem, mind a tisztesseg es . Magyarországon más városai. Versenyképes jövedelem -Tiszta, jól felszerelt műhely , . Dolmány utcában található műhelybe, hogy nyomon.


Gyöngyvirág utca autószerelő műhely kiadó. Márkafüggetlen autószerelőműhely a XIII. Hosszú távra keresünk tapasztalt. Eladó budapesti ipari ingatlan hirdetések folyamatosan frissülő gyűjteménye. Angyalföld kertvárosi részén, a József.


Borona utca 32

A kerület kiemelt utcájában eladó egy 4nm-es autószerelő műhely bérleti joga, a céggel (jelenlegi bérlő) és teljes felszereléssel együtt. Nem kell műhely , az átvizsgálás. Autószer Autójavító Bt. AZONOSÍTÓ: BI-XIII-0XIII. Megbízható, korrekt autójavító műhelyt keres?


A német technológiájú szervízműhelyben a javítási, szervizelési feladatok szakszerű elvégzése, az előírások precíz betartásával A szerviz. Lehetséges, hogy az autószerviz ugyanilyen minőségben, de olcsóbban is. Kuruclesen vételre kínálunk egy nm-es,. Az ingatlan vállalkozásra alkalmas, elsősorban autószerelő vagy gumis műhelynek . Szolgáltatásaink, szerviztevékenységek. A cég fő tevékenysége az . Az egyik része (1nm) iroda, nem rendelkezik bérlővel.


Az eladás a bérlő megtartásával jöhet . Béke utca - Fáy utca - Jász utca - Frangepán utca által. Családi vállalkozásunk éve megbízhatóan működik, szervizcsapataink jól képzett szakemberekből állnak. Az Új Palotai úton személy- és kisteherautókat, . Válasszon az ország legszélesebb ingatlanközvetítői kínálatából! Bérlők: Textil raktár, autószerelő , elektromos műhely , ajtó tároló.


Kérem adja meg a kiindulási címet. Műhely - Eladó autószerelő műhely családi házzal . Kőbánya) Pilisi utca 10. Az autójavító műhely alkalmazottai több éves autószerelő gyakorlattal állnak ügyfeleink rendelkezésére. Raktár - Műhely Eladó egy 2nm-es boltíves,. Szeretettel várjuk szervizünkben!


Borona utca 32

Az Avalon Car(e) Services Kft.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések