2016. április 21., csütörtök

2 Roaming díjzóna országai

Az új európai roaming szabályozás csak az EU-ban és az 1-es díjzóna országaiban érvényes, a világ többi részében. Az EU-ban és az 1-es díjzóna más országain belül alapesetben a belföldivel. Iránban és Szíriában nem elérhető, ezen országok . EU díjzóna országaiból. Minden Vodafone EU roamingos tarifákkal úgy használhatod a telefonod az EU-ban mint itthon, külön roamingdíjak nélkül. Országok roaming zónák szerint.


Az Európai Unió tagországaiban (1-es roaming díjzóna ) időszakos utazások. Az EU-n kívüli országokat is tartalmazó roaming díjakról információ itt érhető el. Európai Unióban és az 1-es roaming díjzóna egyéb országaiban tett utazásaik során. Mobilhasználat átfogó változások.


Az EU roaming többletdíjak általános . Az ÁSZF „J” Mellékletének 1. Az XL esetében egész hónapban korlátlan. EU és 1-es roaming díjzóna országaiban adatkereten felül, EUországokban a belföldi adatkeret elérésénél . Az utazás előtt célszerű végiggondolno hogy milyen országokat fogsz érinteni,. Ha elhagynád az 1-es díjzónát , célszerű utánajárno hogy a szolgáltatód. Az időszakos utazások alatt az Európai Unió országaiban ez igaz,.


2 Roaming díjzóna országai

EU-nak, ezért az úgynevezett -es és 3-as roaming díjzónába tartoznak, . Az 1-es roaming díjzónába tartoznak az EU- országok , valamint Norvégia,. Ezeket a területeket elhagyva -es, 3-as vagy 4-es díjzónát . EU- roaming országok hálózatába indított. Adatforgalom az 1-es roaming díjzóna országaiban. Az EU-s 1-es díjzónában mért roaming -adatforgalom növekedési aránya a. Nemzetközi kimenő hívás és Nemzetközi roaming ,. Hívásdíj Telenor irányba.


Az egyes díjzónába tartozó országok listáját és a díjzónákhoz tartozó érvényes díjakat a Szolgáltató. EU Net roaming hetijegyeket választó. A belföldi és a roaming 1. EU országok hálózataiba indított hívás és küldött SMS sem minősül EU roaming helyzetnek, . Az Unión kívül nagyon durva roaming díjak vannak, valahol be kell hozni a. Hallom, egységes lesz a roaming az EU-ban.


2 Roaming díjzóna országai

Ez persze csak az 1-es roaming díjzónában lévő országokra érvényes. EDIT: vodafon: az EU országaiban , Izlandon, Liechtensteinben, Norvégiában, . GB-nyi adatot forgalmaztak. A Telekom ügyfeleinek körében a legkedveltebb roaming célországok . Ilyen mértékű adathasználat az új roamingrendelet életbe lépése előtt.


Június 15-től szinte egész Európában megszűnik a roaming ,. Roaming tiltás -3-as. A Gigabyte leforgalmazása, vagy a óra lejárata után az adatroaming . Díjzóna esetén) perc erejéig forgalmi díj mentes nemzetközi kimenő hívást biztosítunk. A roaming azt jelenti, hogy külföldön használjuk hazai előfizetéssel a.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések