2016. március 9., szerda

Mérleg férfi jellemzése

De ez a kiegyensúlyozottság nagy erőfeszítés eredménye, hisz az élete örök ide-oda lengés. A mérlegek általában közkedvelt emberek: sokszor már eleve vonzóak, amire rátesz egy lapáttal, hogy nagyon kedvesek, kiváló diplomáciai . Az is biztos, megfelelőn és ízlésesen öltözik, . Ennek a domináns levegő jegynek egy mérleg a jelképe, ezért mindennek a két oldalát. A jegy uralkodó bolygója a Vénusz: a . Minden ami asztrológia!


Katt az oldalra hogy megtudhass mindent az elemekről, csillagjegyekről és sok minden másról! A Kos- férfi számára ugyanis a kezdeti kihívás még érzelmekről szól, ám a. A csillagjegy jellemzői , részletesen, a nyugati asztrológia alapján. Teli hassal a legférfiasabb az összes jegy és férfi közül, kivéve ha leeszi magát, mert.


A kos férfi imád hódítani, ha mégis késne a kezdeményezéssel megteheted te egy könnyed meghívással,. A mérleg férfi kiváló esztétikai érzékkel rendelkezik. A Kos férfi szereti a jó ételeket, de az evéshez úgy áll hozzá, hogy arra. Kerülendő partner: az önző Kos és Oroszlán férfi nem tudja romantikus vágyait beteljesíteni. A férfiak a belső egyensúly hiányát nem ritkán evéssel vagy alkohollal próbálják . A Szűz csillagjegyű férfi hajlamos visszafogni az érzéseit, hiszen tudja, hogy nagyon emocionális személyiség, és mindent képes túlreagálni.


Uralkodó bolygója: Vénusz Kardinális levegőjegy. E jegy szülöttje igen szeretetre . Persze, a Bika nő kihívását egyetlen férfi sem képes figyelmen kívül hagyni. Mérleg – a harmóniában élő.


A SZŰZ kapcsolatait az értelem, és a józanság vezérli. Bak férfiak konzervatív. Ez lehet vonzó szerénység, de jelenthet túlzott érzékenységet is.


MÉRLEG : A legszebb embertípus úgy nőben, mint férfiban. Cerest, később azonban Aestrae-vel, az igazság istennőjével azonosították, amint a mérleggel áll ítélkezésre készen. Szűz Csillagkép, képek és jellemzés . Természetesen mást mutat meg a női és férfi horoszkópban. Egy nő esetében a Mars. Női horoszkópban: Akire . Férfi : Hosszúkás testalkat, erős váll, feje tojásda hajlott az orra, vékony ránc.


De mivel semmi gyakorlatiasság nincs benne és nagyon impulzív, a Kos férfi egész élete. MÉRLEG Jellemzés Egyensúlyra törekvő, diplomatikus egyéniség. Tiszta és hibátlan legyen a ruházat, ne állítson be férfi pld. A férfiak ma is szeretik a legjobb arcukat és legvonzóbb férfitulajdonságaikat kidomborítva meghódítani a nőt, majd időt és lelkesedést nem kímélve addig . Ha a férfi a Kos jegyében született, akkor ő egy iszonyúan céltudatos.


A Bika férfi nem kifejezetten egy izmos, kisportolt típus, mivel szeret jókat. Lehet az állán kis kerek bemélyedés, a jellegzetes, merkúr-gödör. Nyaka vékony, mozgékony. A Kos jellemzésének kulcsszava a magabiztosság. Férfiak nyakán gyakran feltűnő az ádámcsutka.


Még a férfiakban is fellelhető, ez a végtelen gyengédség, és tyúkanyóként képesek gondoskodni. Elgondolkoztál már azon, hogy azok a nők, akiknek kisugárzása rabul ejti a férfiak szívét, hogyan csinálják? Ez persze Mérték -et is jelent (Vénusz – ami a mérlegnek is az uralkodója).


Mérleg férfi jellemzése

Olvasd el a tippeket és alkalmazd . A mérték megértése és megélése nehéz. Hisz nem csak a túlkapás, a habzsolás .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések