2016. március 10., csütörtök

Eilat télen

Eilat dél-izraeli kikötőváros, amely az Akabai-öböl csücskén, a Vörös-tengernél fekszik. Eilat -i nyaralás: utazás, vélemények, szállás, strandok, étkezés, szórakozás, hasznos. Gyakorlatilag soha nem esik az eső, legfeljebb télen (főleg januárban ) . Aki (úgy mint én) kevésbé kedveli a hűvös idő beköszöntét, a téli sötét, zegernyés, hideg, esős időjárást, akinek már novemberben hiányzik a . A Vörös-tenger csücskében fekvő Eilat télen is kellemes hely, nyári meleg, langyos tenger.

Eilat pálmafákkal, homokos strandokkal és lenyűgöző vízi élővilággal várja a turistákat. Kis mázlival pedig nevetségesen olcsó repülőjegyeket is ki lehet fogni. Eilatba , mint Debrecenbe, ki mondana nemet egy kis téli nyaralásra? A következőkben azoknak adunk tippeket, . Ami mindenképpen Eilat mellett szól az az, hogy bár fapados járattal, de nagyon.


Mivel így télen korán sötétedik (ez a novemberi kirándulás nagy hátránya), . Eilat városa a Vörös-tenger északi partján, egészen pontosan az.

Ezért a pálmafás hangulatért érdemes télen is Eilatba utazniForrás:. Már pusztán az a tény, hogy télen legrosszabb esetben is számunkra tavaszinak . A La Villa Eilat mindössze km-re fekszik Eilat központjától. Budapest - Eilat útvonalra illetékkel,.


A légkondicionált szálláshely ingyenes Wi-Fi-vel és bútorozott terasszal rendelkezik. Az én szememben Eilat soha nem volt több turisztikai gyártelepnél. Eilat is próbál előnyt kovácsolni abból, ami az egyetlen adottsága.


Eilat és fél órás repülőúttal elérhető, ráadásul a téli időszakban hihetetlenül olcsón. Eilat üdülővárosa a Negev-sivatagban épült, a Vörös-tenger partján fekvő izraeli városka. Mesebeli hely, hiszen még télen is fok körüli a . Az izraeli Eilatban , a Vörös-tenger partján egész évben napfényes az idő, még télen is lehet strandolni! Eilattal kapcsolatban elhangzott még az izraeli turisztikai konferencián, hogy időjárása tökéletes: Celsius fok az átlaghőmérséklet a téli hónapokban, . Izraeli Eilat utazáshoz időjárás. Wizz Air novemberben az izraeli Eilat mellett fekvő Ovda . Szeretne a zord tél elől a Vörös-tenger mindig kellemes partjára, az izraeli Éjlátba utazni?


Sapka, sál… vagy egy repülőjegy Eilatba , ahol még decemberben is 23.

Posztolj tengerparton koktélozós képet a tél közepén, és töltekezz fel . Télen a vízhőmérséklet 22- fok körül mozog, a napsütéses órák száma azonban 9-10! Az izraeliek igazán szerencsésnek mondhatják magukat, hiszen a téli hónapok alatt az ország északi részén uralkodó (igaz, mediterrán) télből néhány óra alatt . Nyáron a hőmérő higanyszála gyakran felmegy fok fölé, télen pedig fok körül mozog. Autókölcsönzés Eilatban - autóbérlés Eilat repülőtéren.


Nos, mondta a nagykövet, Eilat épp ilyen - ezért is ajánlja a téli nyaralásra indulóknak. Hiányzó: télen Ehhez mit szólsz? New York télen a legszebb: retúr repülőjegy 112.


Sőt, programunkból a déli üdülőváros, a téli hónapokban is napfényben fürdő Eilat sem marad ki. A tartalmas körutazás végén a tengerparti városban . A Wizz Air, Közép- és Kelet-Európa legnagyobb diszkont légitársasága az Eilat Ovda repülőtérről induló és oda érkező járataira olcsó jegyeket kínál a . Eilat két régebbi repülőteréről - Eilat City Airport és Ovda Airport - az .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések