2014. szeptember 19., péntek

Közművelődési szakember képzés debrecen

Közművelődési szakember I. Mindene a kultúra és a szervezkedés? Megtalálta az Önnek való szakmát! Teremtsen közösségi élményt különféle . Képzést biztosító intézmény, OKTÁV Továbbképző Központ Zrt. Képzés célja: Olyan szakemberek képzése , akik a képzés elvégzése után képesek lesznek kulturális kapcsolatok kiépítésére, kulturális programok, kiállítások . NGM rendeletre az egyetem minél magasabban képzett szakembereket kíván.


Közművelődési szakember képzés debrecen

Gyakorlatias tanfolyamok, minőségi szakmai képzések. Hívjon minket, jelentkezzen itt! Kattintson a részletekért és küldje el . Kinek ajánljuk a képzést ? Ajánljuk mindazoknak, akik . Ft kedvezménnyel a Centrum Oktatóközpontban! Részletfizetési lehetőség, hétvégi és hétköznap esti . Német nyelvi képzés kulturális szakemberek számára, A KER A1-től.


Ismeri a közművelődés kategória- és fogalomrendszerét, képes az egyes közművelődési . Az első egyéves közművelődési - és közönségkapcsolatiszakember - képzés már lement, az NMI Művelődési Intézet Vas Megyei Igazgatósága . A szakemberképzés is váltásra kényszerült ennek következtében, s ennek során. Debreceni Egyetem BTK NI. A közművelődés támogatása valamennyi településen kötelező.


Közművelődési szakember képzés debrecen

KÖZMŰVELŐDÉSI SZAKEMBER II. OKJ képzés A szakképesítéssel legjellemzőbben betölthető munkakör, foglalkozás: kulturális szervező munkatárs A képzés . A projekt során két képzést fejlesztettünk ki, majd valósítottunk meg a régió négy. Könnyűzenei Képzési Központ Felvételi meghallgatás. A 34-es számjegyekkel kezdődő OKJ azonosító számú képzések megadják a lehetőséget egy jó. A települések igényei egyaránt kiterjednek a közművelődés , a könyvtári ellátás és a. Művészeti képzések - OKJ képzések.


A kistelepülési közművelődési intézmények esélyei a felnőttképzésben Cserpes. A több éves szakmai találkozók és képzések folytatásaként és a Csoóri Sándor. Ezt a képzést ajánlottuk pedagógusoknak, közművelődési szakembereknek , . Ez a BTF-en folyó közművelődési szakemberképzés vonatkozásában azt . Hajdú-Bihar megye felnőttképzése a statisztikai adatok alapján.


Közművelődési szakember képzés debrecen

Munkanélküli ( Képzésben résztvevő munkanélküliek kedvezménye) ( ) . Tízéves a csecsemő- és kisgyermeknevelő képzés.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések