2014. szeptember 22., hétfő

Időkép eső

Vegyes halmazállapotú csapadék, többek közt ónos eső is eshet, . Jelentős eső hullott a hétvégén keleten. Az elmúlt hétvégén az ország keleti- északkeleti harmadára is megérkezett a már oly régóta várt csapadék. A csapadéktérkép megmutatja, hogy az elmúlt órában mely megyékben mennyi csapadék esett. Ebből egyből látszik, hogy szárazak-e a .

Csütörtökön pár nyugisabb nap után ismét elromlik az idő, országszerte eső várható, a Dunántúlon délután zivatar sem kizárt. Eső , zápor főként délelőtt lehet. Szombattól jelentősen megváltozik időjárásunk: szakadó eső , fok körüli hideg várható hétfőig. A Radarképen látható, hogy hazánkban esik-e valahol éppen az eső vagy a hó, illetve, hogy milyen a csapadékok mozgása.


Téli havazásoknál követhetjük . Vasárnapig mindenütt eleredhet az eső. Míg a borúsabb nyugati tájakon a fokot se érjük el, . Hidegfront érte el éjjel az országot sokfelé esővel, helyenként havas esővel.

Kiadós eső a láthatáron. Egy hullámzó hidegfront, majd egy mediterrán ciklon okozhat többfelé . Esős reggel után délutánra kisüt a nap - Hétfőn kezdetben a Dunántúlon eshet, majd napközben fokozatosan északkelet felé mozdul el a csapadékzóna, . Búcsút inthettünk a kánikulának, a legtöbb helyen fokig sem emelkedett a hőmérséklet. Nyugodt, enyhe őszi idő. Sáros eső hullhat vasárnap. Az erős délies áramlás afrikai eredetű port szállíthat térségünkbe, ami . Szerdán kiadós eső érkezik a keleti tájakra, az elmúlt hetekben kiszáradt földek további nedvességhez jutnak.


Pénteken érheti el térségünket egy mediterrán ciklon, . Folytatódik az átlagosnál enyhébb idő, legközelebb szerdán várható sokfelé eső. Hétfőn és kedden is csapadékos marad az idő, a csapadékzóna mögött érkező hidegebb levegő hatására az eső mellett havas eső , havazás, . Egyre többfelé esik ónos eső , fagyott eső a Dunántúlon. A következő órákban délnyugaton erős jegesedés lehet. Időkép – aktuális időjárás.


Jelenleg mintegy negyven helyről érkeznek be az . Hétfőn eleinte még kisebb eső várható, majd csökken a felhőzet és kisüt a nap.

Kedden is túlnyomórészt. Napok óta esik, hol hó, hol eső az Olaszországot és az Alpok hegyeit. Az átvonuló hidegfront után kedden átmenetileg nem várható eső , majd . Időjárás Európa, Villám előrejelzés, Előrejelzés az eső , a hőmérséklet. A világ, Európa Afrika Japán Forrás: SAT24. Mindeközben A sok csapadék megtette hatását, a nagy mennyiségű eső visszapárolgása által ugyanis vasárnap délelőtt hegységeink gőz.


Keszthelyre is kiadós eső zúdult, 06. Remélem, nem ázok majd szét a Siófoki Galaktikusok . Max UV Index: (Alacsony). Szerdán délelőtt többfelé várható csapadék, a Dunántúlon eső , másutt záporok formájában. Délután a megnövekvő felhőzetből egyre több helyen várható eső , .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések