2014. szeptember 24., szerda

Acmilan hu facebook

Acmilan hu facebook

Magyarország legnépszerűbb AC Milan Szurkolói oldala. FC Internazionale Fan Club HU. Image may contain : sky and outdoor. Lucas Paquetá ebben a szezonban már nem játszhat.


Acmilan hu facebook

A fegyelmi bizottság kedden . A Milan ezen a héten egy belsővédő szerződtetésére fókuszál. A Milan döntött, továbbra is Gattuso irányítja a csapatot a hátralévő meccsen - közölte a MilanNews. Az utolsó mohikán Abate tegnapi búcsúja képekben. Ugyanakkor a portál szerint szinte biztos, hogy. Az oldal további használata csak ennek elfogadásával lehetséges.


The latest Tweets from acmilan. Sajtóhírek: Az AC Milan Millió Eurós ajánlatot tett az argentin tehetségért. The striker was, however, permitted to play against AC Milan in the. La Gazzetta dello Sport szerint az AC Milan meggondolta magát és egy kölcsönvételi opció helyett inkább megvásárolná Merih Demiral . Hellas Verona (ism.) 19:Serie A, Juventus – AC Milan (ism.).


Acmilan hu facebook

CSAKFOCI A FACEBOOKON . AC Milan : Visszatérne a milánóiakhoz a spanyol szélső, Gerard Deulofeu,. Sarri az AC Milan elleni bajnoki meccs 55. NEMES RÉKA BEMUTATKOZÓ VIDEÓJA.


A biciklis meg akarta mutatni, neki van igaza, . Roma are among a number of clubs interested in AC Milan midfielder Franck Kessie who could.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések