2020. október 19., hétfő

You love hu

Lévai István Zoltán alpolgármester (b) a budapesti útépítési . Budapest fővárosi és kerületi hírek. Rendkívüli ülést hívott össze a csepeli fideszes polgármester a stad…. Elütöttek egy gyalogost éjjel a XVIII. Ennek keretében alkalommal nyílik lehetősége a kerületi nyugdíjasoknak a XVIII.


Székelyudvarhely polgármestere , Gálfi Árpád.

Pestszentlőrinc-Pestszentimre Önkormányzat polgármestere által megküldött, a vagyongazdálkodás . Nemzeti Választási Iroda adatai szerint, a szavazatok 81 . Szaniszló Sándor az ellenzéki összefogás jelöltje lett a XVIII. A közvetlenül megválasztott polgármester a Képviselő-testület tagja. Elmaradt közlekedési fejlesztések pótlását és hatékonyabb gazdálkodást lehet megkezdeni a XVIII.


Nagykőrösi és a Gyömrői út felújítását, a Cséry-telep rekultivációját, illetve . Vendég: Müller Gyöngyi kommunikációs vezető, Városgazda XVIII. Borkai Zsolt-féle botránynak egy piszkos magánéleti része, amit a családon . Ughy Attila elmondta, mi okozhatta a Fidesz gyengébb szereplését.

Közigazgatási és Hatósági Iroda. Ki Óbuda, Újpest, vagy épp Terézváros új ellenzéki polgármestere ? A baloldal a látszatra sem ügyelve, éhes farkascsordaként repült rá a XVIII. MSZP-s kerületvezető függetlenként szállhat ringbe a polgármesteri székért. Blikk: millióért utazott tapasztalatszerzésre a XVIII.


A Fidesz büntetőfeljelentést tesz a XVIII. Szerintük az okirat-hamisítással vádolt volt kispesti SZDSZ-es polgármester . Több évtizedes lemaradást hozott be a XVIII. A polgármester a legfontosabb eredmények között említette, hogy az elmúlt . Az ön kormánypárti ellenfele – aki kilenc éve polgármester – viszont azt mondja: élhető, családbarát és szerethető a kerület. Helyhatósági, nemzetiségi képviselő- és polgármester -választás.


Tóth József ( polgármesterként – XIII. kerület). Tüttő Kata (kompenzációs listáról). Csütörtök délben bejelentették a XVIII. Négy éven belül az összes fővárosi földutat leaszfaltozzák”. Fideszes polgármester a Borkai-botrányról: Morálisan elfogadhatatlan, ami történt.


Bácskai Jánost kereste fel a kerület polgármesteri hivatalában. Beosztás : polgármester. A kerület új kormányablakát Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium.

Tamás (FIDESZ-KDNP) Pápa polgármestere. A jelöltek sorrendje : 1. Hivatali ideje alatt adták át a Sportkastélyt és a pestszentimrei szakrendelőt. Az információs önrendelkezési jogról és az . Makai Tibor képviselő által feltett kérdések (képre kattintva nagyobban olvasható ):. Polgármester válasza: A képviselői kérdés .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések