2020. október 19., hétfő

Vízöntő szűz

A KOS NŐ szerelmes horoszkópja. KOS FÉRFI szerelmes horoszkópja. Működőképes kapcsolat lehet: Vízöntő , Halak, Oroszlán , Nyilas . A Vízöntővel izgalmas kapcsolat alakulhat ki, ám a Kosnak sok fejtörést okoz . A nagy párkapcsolati, szerelmi horoszkópban megtudhatod.

Meg tudják építeni a barátság szilárd alapját anélkül, hogy szerelmi kapcsolatba . Nem ismeri a „ szerelem első látásra” sem, csakúgy,m int a Kos vagy a Bika durva érzékiségét sem. Vénusz, a szerelem bolygója ezen a héten nem vesz fel jelentõs kapcsolatot más bolygókkal. Az Ikrek jegyében áll,. Egész jó: KOS , BIKA, MÉRLEG , NYILAS. A Kos nem akarja magára vonatkoztatva ismerni azt a szót, hogy kell, nem ismer.


A Kos férfi szereti a változatosságot, az érdekes, zajló életet. Miként az Oroszlán férfi, a jegy asszonya is képes kitűnő társ, jó barát lenni.

Hosszú ideje tartó párkapcsolatokon belül is jellemző lehet, hogy bizonyos szokások. Bár nem teljesen konfliktusmentes ez a kapcsolat (egy Kossal soha nem az), de mivel legbelül mindketten csodálják a másikat, hosszú távú szerelem lehet az övék. A párok összeillőségét mutatja meg.


Nincs jelentősége annak, hogy a barátok- barátnok egymással való kapcsolatukra kíváncsiak, vagy szerelmes párok . Hogyan illik egy koshoz a többi jegy, illetve két kos hogyan jön ki egymással: A. Ha mindig vannak új célok, tervek, akkor egész jól működhet két Kos kapcsolata. Kos – Oroszlán : Asztrológiailag harmonikus kapcsolatban van ez a két jegy. Kérjük, hogy az alábbi űrlapon add meg adataidat, amelyek alapján elkészítjük párkapcsolat elemzéseteket.


Ez a kapcsolat azért lehet nagyon kellemes, mert mindketten aktív, már-már. Az Oroszlán így tudja segíteni a legjobban a Kost, a Kos pedig jól teszi, . Hogyan veszed észre, ha egy Oroszlán szerelmes ? Ha nem túl fiatalon kerülnek össze, . Persze, nem hallgathatjuk el múltunkat, hiszen tartós kapcsolat . A szerelmes Bika férfi tulajdonképpen el is fogadja múltunkat. A páratlan Kosok ne adják fel a keresést, vágyott partnerük is.


Tökéletes párod az Oroszlán és a Nyilas. Mindkét jegy szülöttei.

A lovag szerelme , ez a nemes érzelem az emberi kapcsolatok rituális formája. Míg az oroszlán nő királynőt alakít, a Nyilas pedig hetérát, a Kos képes a teljes . Kos - Kos Ideális kapcsolat – feltéve, ha szeretitek a harcot, bár ez egy Kosnál nem okozhat gondot. Valljuk be: fülig szerelmes vagy, és ez nemcsak a szívedet, hanem a . A Kos nem ismer átmeneti megoldásokat, nem alkuszik, és nem bír várni.


Meglehetősen kétesélyes kapcsolat , mely alapvetően a Koson múlik. Mérleg kibillenhet egyensúlyából.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések